Korak do morja, kjer poletje traja dlje še jeseni! - Hoteli Bernardin
GREMO MI NA LEPŠE!Korak do morja, kjer poletje traja dlje!
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Poletna vročina počasi pojenja in z njo glavni turistični vrvež. Vendar poletja pri nas v slovenski Istri še zdaleč ni konec, postaja prijetnejše, bolj umirjeno, kot nalašč za vse generacije, bodisi za družine z majhnimi otroci ali za dedke in babice, ki si želijo razigranega druženja s svojimi vnučki. Prijetno božanje pozno poletnega sonca je kot nalašč za umirjene sprehode, aktivnejše dni, kulinarična doživetja ali preprosto uživanja v dobri družbi.

Si v mislih že predstavljate kako lepo bi vam bilo?

ZA DRUŽINE, San Simon Resort, Izola ***

Ni pomembno le, da imate čas za družino, temveč, da si ga zanjo tudi vzamete. Za vas smo zbrali nekaj odličnih idej za zgodnje jesenski oddih. Zakaj ne bi svojega časa z družino ali svojimi vnučki preživeli ob morju, v naravi ali ob raziskovanju kulturnih znamenitosti?

Ta čas je odličen za kolesarjenje, sprehode, plavanje, pohodništvo in ostale aktivnosti, ki so prilagojene celotni družini. 

Izbrani termini: 15.9.-22.9 in 25.9.-29.9.2017

Depandanse Korala, Perla, Palma in Sirena
Polpenzion v družinski sobi
že za 53,00 € po osebi / dan

2. otroka do dopolnjenega 12. leta brezplačno

ENERGIJA ŽIVLJENJA, Salinera Resort, Strunjan ***/****

Bližina slovenske Obale je zagotovo najboljši kraj za sprostitev, polnjenje baterij in ohranjanje vitalnosti ter življenjske energije. Vse to – le korak do morja! Prijetno kopanje v morju, razvajanje telesa v toplih bazenih z morsko vodo , razstrupljanje v savnah, kulinarično razvajanje v restavraciji s pogledom na sončni zahod in jutranji sprehod ob morskih valovih. Sliši se kot popoln oddih, potem, ko se poletna vročina in gneča počasi poslavljata.

Blagodejna mila klima slovenske obale nam daje to možnost, da se ob bučanju morja sprostimo vse dni v letu. 

Izbrani termini: 24.9.-29.9 in 30.9.-27.10.2017

Hotel Salinera
Polpenzion v dvoposteljni sobi 4*
že za 47,00 € po osebi / dan

BREZMEJNO RAZVAJANJE, San Simon Resort, Izola ****

Najlepše, kar ljubljena oseba lahko podari osebi, ki jo ljubi, so čas, pozornost in ljubezen. Zato je kratek oddih najlepši trenutek, ki ga lahko podarite ljubljeni osebi. In kje čas teče bolj romantično, kot le korak do morja, kjer bo ostal v najlepšem spominu.

V Hotelih Bernardin bomo poskrbeli za sprostitev in dobro počutje, za občutke miru in popoln umik od vsakdana, za lepe razglede, priložnosti za pogovor in za odlične romantične trenutke ob dobri hrani. 

Izbrani termini:: 17.9.-20.9 in 23.9.-28.9.2017

Hotel Haliaetum/dep. Mirta
Polpenzion + Exclusive day spa tretma v dvoposteljni sobi
že za 68,50 € po osebi / dan