Vinsko-kulinarično doživetje na obali! - Hoteli Bernardin
VEČER NESKONČNIH OKUSOV, le korak do morja!Restavracija Pečina, Grand hotel Bernardin, 29.9. ob 18:30
overlay

Večer neskončnih okusov

Degustacijski večer vin Ferdinand in Tilia ter visoke kulinarike chefa Aleša Grašiča. Petek, 29.9.2017 ob 18:30 uri, restavracija Pečina, Grand Hotel Bernardin. Večer iskrivih okusov in izjemnega vina bo povezoval urednik spletnega mesta O vinu.si, Vanja Alič.

V pethodnem meniju bosta ob vsaki jedi postreženi dve vini, torej iz vsake vinske kleti po eno.

MENU VINSKA SPREMLJAVA
Pozdrav iz kuhinje ob aperitivu:
Karamelizirana račja prsa s pomarančo in jabolki Sinefinis rebolium brut 2013
Strežena večerja:
Goveji jezik s kisom črnega ribeza, Telečja lička, prah gosjih jeter, Bučni žele, Poširano prepeličje jace, Wasabi ‘sponge’ kapre, krokant črnih oliv Rebula 2016, Sivi pintot 2016 / Nostra 2015
Ravioli z zajčjim ragujem in grozdjem, Omaka iz lisičk in belih tartufov Sivi pinot Epoca 2013 / Modri pinot Vipava Valler 2016
Jagnječji hrbet v skorjici pinjol, Gomolj peteršilja s prašičkovo skorjico, Pečeno korenje z drobnjakovim oljem, Pire iz pastinaka, ‘Zrak’ robidnic Rdeče Epoca 2011 / Modri pinot Estate 2015 in Rubido 2015
Mousse bele čokolade in oljčnega likerja, figov ‘coulisse’ Sorbet zelenega čaja, Bezgov drobljenec, Marmelada rabarbare Adelajda

CENA: 60€ na osebo

REZERVACIJE


Rezervacije sprejemamo na tel: +386 5 695 1019 ali e-mail: mitja.tisnikar@h-bernardin.si
 

Število mest je omejeno.  

Posebna cena prenočišča, kontakt: eva.rzen@h-bernardin.si