Zimske počitnice 2017 - Hoteli Bernardin
STE ZA zimske počitnice le korak do morja?Preverite našo ponudbo
overlay

Zima je lahko lepa, čarobna, zabavna in vznemirljiva.

Med zimskimi počitnicami bo lahko v hotelih Bernardin v Portorožu , Izoli  in Strunjanu vsak dan drugačen. Obala tudi pozimi navdušuje s prijetnimi temperaturami, svežim in čistim morskim zrakom, sončnimi dnevi in zimzeleno naravo. Le uro do dve vožnje in že ste na najlepših lokacijah le korak do morja.

Uživali boste v vodnih vragolijah v našem morskem parku Laguna Bernardin, dan pa vam popestrijo tudi raznovrstni izleti, športne aktivnosti, ustvarjalne delavnice, plesni večeri  in mini disco. Vse to je le  niz dogodivščin za vaš počitniški album. 

Bernardin resort

St. Bernardin Resort se nahaja le korak do morja, ob priljubljeni sprehajalni poti med Portorožem in Piranom. Hotel Histrion ****, s svojim morskim parkom nudi obilico zabave 365 dni v letu. Ambient je kot nalašč za popoln oddih, bodisi romantični, družinski, sprostitveni ali rekreativni. V resortu lahko uživate v morskem parku Laguna z ogrevano morsko vodo, v centru dobrega počutja Wellness Laguna. V sklopu hotela najdete tudi Casino Bernardin, otroški mini club. V času počitnic in praznikov je poskrbljeno za pester animacijski program. 

Zimske počitnice v Portorožu

Izbrani datumi od 17.02. do 5.03.2017

Hotel Histrion
Polpenzion v dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem
že za 52,50 € po osebi na dan

Brezplačno! Otrok do 12. leta starosti

Salinera resort

Med Izolo in Portorožem se v objemu narave, v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, skriva bioenergijski resort Salinera. Salinera je idealno zatočišče za tiste, ki cenijo mir, naravo in ugodno podnebje za popoln oddih.

Hotel Salinera poleg ostalega ponuja vstop v notranji bazen z ogrevano morsko vodo in vabi v Wellness in Spa Syra, kjer bodo vašemu telesu povrnili ravnovesje in energijo. Izkoristite tradicionalne zdravilne metode in se sprostite v naravnem okolju, obdanem s čudovitim Bioenergijskim parkom. Salinera je tudi odlično izhodišče za sprehode, izlete in raziskovanje Strunjanske doline ter naravnega rezervata. Resort je primeren tako za mlade družine, kot tudi mira in narave željne posameznike.

Zimske počitnice v Strunjanu

Izbrani datumi od 17.02. do 5.03.2017

Hotel Salinera
Polpenzion v dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem
že za 42,50 € po osebi na dan

Brezplačno! Otrok do 9. leta starosti

San Simon resort

Hotelsko naselje San Simon v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem okolju, v kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetum. Bližina ribiškega mesta Izola, prijaznost in domačnost destinacije, gostom vzbuja občutek ugodja in željo po ponovnem obisku. V Hotelu Haliaetum se nahaja notranji bazen, v Hotelu Mirta pa Wellness in Spa Mirta, kjer poskrbijo za vitalnost vašega telesa z dodatkom mediteranskega pridiha. V hotelu Haliaetum je na voljo tudi fitnes ter restavracija s pogledom na morje. V okolici so športni objekti, ki vključujejo odbojko na mivki in teniška igrišča. V San Simon resortu sta tudi otroško igrišče in mini klub za najmlajše

Zimske počitnice v Izoli

Izbrani datumi od 17.02. do 5.03.2017

Hotel Haliaetum/dep. Mirta
Polpenzion v družinski sobi
že za 51,00 € po osebi na dan

Brezplačno! 2 Otroka do 12. leta starosti
Depandanse Korala, Perla, Palma in Sirena
Polpenzion v družinski sobi
že za 43,00 € po osebi na dan

Brezplačno! 2 Otroka do 12. leta starosti

Animacijski program

Med zimskimi počitnicami bo lahko v hotelih Bernardin v Portorožu , Izoli  in Strunjanu vsak dan drugačen. Izleti, športne aktivnosti, ustvarjalne delavnice, raznovrstni turnirji, plesni večeri  in mini disco so le  niz dogodivščin za vaš počitniški album.

Med pestrim dogajanjem, si boste starši lahko vzeli kakšno urico zase in uživali v sproščujočih tretmajih v naših Wellness in Spa centrih. Med tem pa se bodo vaši otroci zabavali v družbi profesionalnih in zabavnih animatorjev Hotelov Bernardin. 

Obogaten animacijski program v času ZIMSKIH POČITNIC:

  • Otroške  kreativne delavnice,
  • Raznovrstni turnirji Billy kluba (Wii turnir, športne dogodivščine, poiščimo zaklad, popoldanski kino in še veliko več),
  • Mini disco,
  • Tematske zabave,
  • Zabava z risanimi junaki,…

Najlepša doživetja