Hoteli Bernardin
Rezerviraj svojo namestitev!

Dobrodošli v Hotelih Bernardin

Družba Hoteli Bernardin, d.d. upravlja s skupno 1.184 hotelskimi sobami na najatraktivnejšem delu Slovenskega primorja. Na trgu nastopa s 6 hoteli, 3 sklopi apartmajev in kampom z raznoliko ponudbo storitev za različne tržne segmente, od poslovnega do počitniškega turizma. S tem je prevzela veliko družbeno odgovornost in vlogo nosilca turistične dejavnosti slovenske Istre. Hoteli Bernardin, d.d. so ohranili blagovne znamke, ki so na trgu uveljavljene že štiri desetletja. Podjetje se predstavlja z blagovnimi znamkami St. Bernardin Resort, San Simon Resort, Salinera Resort in Kamp Lucija.

Izberite si počitnice po meri

  • DRUŽINE

  • PARI

  • SENIORJI

  • AKTIVNI

10 RAZLOGOV
zakaj preživeti počitnice pri nas

< >

Lokacija

1. Portorož in Piran

Dve dih jemajoči mesti nudita obiskovalcem avtentično kulturno raznolikost. Piran s pridihom beneške republike ponuja privlačno zgodovino s kančkom modernizma. S svojo zapeljivostjo očara vsakega obiskovalca, ki med sprehodom po ulicah pozabi na čas.

Portorož, "kopališče svetovnega slovesa,“ kot so ga imenovali v času Avstro-Ogrske, leži v čudovitem, zavetrnem zalivu. Na eni strani ga obdajajo ene najstarejših solin v Evropi, na drugi pa značilni istrski grički z oljčnimi nasadi, vinogradi in sadnim drevjem.

Več
Naslednja lokacija >

Najlepša doživetja