Hoteli Bernardin
Rezerviraj svojo namestitev!

Hoteli Bernardin sedaj del skupine Sava Hotels & Resorts

3 terme in zdravilišča v termalno panonski Sloveniji. Raznolike nastanitve na Bledu. In sedaj še 3 morski resorti na slovenski obali. Skupaj 18 hotelov, 7 apartmajskih naselij, 4 kampi in 2 glampinga. Več kot 3.000 sob, več kot 1.200 kamp parcel, več kot 13.218 m2 vodnih površin in kar 60 kongresnih dvoran. In ker smo turizem ljudje -  skoraj 1.500 zaposlenih, ki skrbijo za vaše dobro počutje.

Sava Hotels & Resorts sedaj v vseh najlepših slovenskih krajih!

Ta spletna stran vam prikazuje ponudbo obalnih destinacij: St. Bernardin Resort, San Simon Resort, Salinera Resort in Kamp Lucija. Na spletni strani www.sava-hotels-resorts.com najdete ponudbo na Bledu in v termalno panonski Sloveniji.

Kmalu pa bomo za vas celotno ponudbo skupine Sava Hotels & Resorts zbrali na enem mestu.

Spoštovani gostje,
zaradi odloka Vlade RS z namenom izboljšanja epidemiološke situacije v Sloveniji so naše kapacitete na Obali začasno zaprte. Verjamemo pa, da se bomo kmalu lahko spet srečali. 

Do takrat vas vabimo:
Bodimo skupaj virtualno: Sledite nam na družbenih medijih ali se prijavite na naše e-novice!
Sanjajte o času, ki kmalu pride: Pustite se navdahniti za vaše naslednje počitnice na našem Blogu. Nato pa na strani Aktualna odprtja preverite še, katere naše kapacitete so zaprte/odprte oz. kdaj se odpirajo.
Varno skupaj: Varnost naših gostov in zaposlenih postavljamo na prvo mesto. Preverite naše posebne nadstandardne higiensko zaščitne ukrepe Higienski Standard Plus.
Čas obdarovanj: To leto podarite optimizem. Z našim darilnim bonom boste obdarovancu povedali, da čas za potovanja in sprostitev kmalu spet pride.

Še niste unovčili turističnega bona? Sledite aktualnim informacijam in ponudbi na strani Turistični boni in Dobro je vedeti.

Imate rezervacijo pri nas? 
Če bi si zaradi trenutne situacije želeli rezervacijo stornirati ali prestaviti, vam omogočamo, da to storite povsem brezplačno. Na voljo smo vam na booking@h-bernardin.si  ter na telefonski številki 05 690 70 00.

Do naslednjega srečanja ostanimo skupaj virtualno. Sava Hotels & Resorts

Portorož

Portorož, "kopališče svetovnega slovesa", kot so ga imenovali v času Avstro-Ogrske, leži v čudovitem, zavetrnem zalivu. Na eni strani ga obdajajo ene najstarejših solin v Evropi, na drugi pa značilni istrski grički z oljčnimi nasadi, vinogradi in sadnim drevjem. Več >>

Strunjan

Naselje, ki se razteza ob slovenski obali med Izolo in Piranom, je nastalo v dolini rečice Roja, vzdolž solin in na okoliških hribih. Krajinski park Sečoveljske soline je zavarovan že od leta 1990, ko so ga proglasili za naravni rezervat. Več >>

Izola

Staro mediteransko mestece Izola se naslanja na jugozahodno obalo Tržaškega zaliva, kjer se pristna tradicija ribištva in vinarstva, mistični sledovi preteklosti. Temperamentni utrip in romantični značaj mesta kar vabita v svoje naročje, zato pravijo, da Izole ne pozabiš nikoli. Več >>

Izberite si počitnice po meri

  • DRUŽINE

  • PARI

  • SENIORJI

  • AKTIVNI

10 RAZLOGOV
zakaj preživeti počitnice pri nas

< >

Najlepša doživetja