A greva na morje? Junij - pravi čas za oddih v Portorož, Strunjan ali Izolo. - Hoteli Bernardin
A greva na morje?Junij - pravi čas za oddih.
overlay

Kam pa ?

... na kratek odklop na slovensko Obalo ... ker sonce povzroča pozitivno razpoloženje, svež morski zrak z minerali blagodejno vpliva na krepitev imunskega sistema, umirjeno mediteransko ozračje vas popolnoma sprosti in morska kulinarika kakovostno nahrani vaše celice. Velik nasmešek pa narišejo pestri družabni programi v Portorožu, Piranu, Izoli in Strunjanu.

Bernardin resort - Portorož

Bernardin Resort  se nahaja na najbolj privlačni lokaciji med Piranom in Portorožem, le korak do morja. V prestižnem Grand Hotelu Bernardin ***** so razgledi edinstveni. Lahko občudujete sončni zahod kar iz sobe ali rezervirate svoj prostor na urejeni VIP plaži, ob svojem najljubšem poletnem cocktailu pa uživat v Grand Gardnu nad morjem.

V Hotelu Histrion **** se nahaja največji bazenski kompleks na slovenski Obali - morski park Laguna - ki s svojo ponudbo tik ob morju zadovolji družine, aktivne pare ali večne romantike. Sončni zahod lahko občudujete tudi iz wellness centra Paradise Spa in Wellness Laguna, kjer se lahko razvajate v veliki ponudbi savn, masaž in ostalih tretmajih. Hotel Vile Park *** poleg hotelskih sob ponuja tudi apartmaje in zunanji bazen z igriščem za otroke. Resort s plažo, pristaniščem in sprehajalno potjo, tik ob morju, ponuja veliko možnosti za brezkrbna in nepozabna doživetja. V poletnih počitnicah bodo vaše dneve popestrili lokalni dogodki, animacijski program, mini klub za najmlajše obiskovalce in ostale poletne atrakcije; potapljanje, izlet z barko, jadranje, odbojka na mivki, kolesarjenje ... več si lahko preberete na našem blogu. 

Poletne počitnice v Portorožu

Izbrani datumi med 17.6. in 9.9.2018

Grand Hotel Bernardin
Polpenzion v prenovljeni dvoposteljni sobi s pogledom na morje
že za 103,00 € po osebi na dan

Poletne počitnice v Portorožu

Izbrani datumi med 17.6. in 9.9.2018

Hotel Histrion
Polpenzion v dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem
že za 78,00 € po osebi na dan

Brezplačno! Otrok do 12. leta starosti

Poletne počitnice v Portorožu

Izbrani datumi med 19.6. in 9.9.2018 *Soba z dod. ležiščem že za 60,50 € po osebi na dan

Hotel Vile Park
Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi
že za 50,00€ po osebi na dan

Salinera resort - Strunjan

Med Izolo in Piranom se skriva manjše mesto Strunjan, kjer vam v sožitju z naravo in naravnim sprehajališčem med solinami ponuja zanimive poti za rekreativne ali aktivne športnike. V Salinera resortu se nahaja Bioenergetski park Salinera, kjer s sprehodom ali meditacijo na določenih energetskih točkah regenerirate telo in se napolnite z energijo. Poleg ostalih storitev hotel Salinera ponuja notranji in zunanji bazen z morsko vodo in wellness center Syra, kjer se lahko sprostite s posebnimi tretmaji ali z izbranimi savnami. Poletne počitnice v Salineri so primerne tako za družine, ki želijo aktivno raziskovati okolje, kot za posameznike, ki se želijo umiriti in prepustiti energiji narave. Gostom je na voljo tudi prijazno urejeno kopališče. Najdite ideje za nepozabne poletne počitnice na morju na našem blogu.   

Oddih v juniju za vso družino v Strunjanu

Izbrani datumi med 13.6. in 19.6.2018

Apartmaji Salinera
Polpenzion v apartmaju 2* za 3 osebe
že za 48,00 € po osebi na dan

San Simon resort - Izola

San Simon Resort se nahaja v Izoli, starejšem ribiškem mestu, ki s svojimi skrivnostnimi kamnitimi ulicami razveseli prav vsakega obiskovalca. Poletne počitnice so primerne tako za družine, saj okolica omogoča aktivno raziskovanje kolesarskih ali pohodniških poti, kot za posameznike, ki se želijo sprostiti v bazenu hotela Haliaetum ali v wellness centru Mirta, kjer se z obiskom savne ali lepotnih tretmajev prepustite razvajanju z mediteranskim pridihom. V restavraciji, le korak do morja, se lahko prepustite pristni domači kulinariki. Gostje resorta pravijo, da gostoljubje in vzdušje domačnosti ustvarjajo prav tako zaposleni, ki poskrbijo, da je – poletni dopust – najboljši.  


Poletne počitnice v Izoli

Izbrani datumi med 23.6. in 9.9.2018

Hotel Haliaetum/dep. Mirta
Polpenzion v družinski sobi
že za 77,88 € po osebi na dan

Brezplačno! 2 Otroka do 12. leta starosti

Poletne počitnice v Izoli

Izbrani datumi med 26.6. in 9.9.2018

Depandanse Korala, Perla, Palma in Sirena
Polpenzion v družinski sobi
že za 57,60 € po osebi na dan

Brezplačno! 2 Otroka do 12. leta starosti