Aktualna odprtja - Hoteli Bernardin
Show menu

Aktualna odprtja

Pred rezervacijo/obiskom Hotelov Bernardin preverite, ali je kapaciteta odprta ali ne. Odpiralne čase najdete na naši spletni strani. Še več informacij o odprtju nastanitev dobite na telefonski številki rezervacijske službe (05 690 7000), informacije o odprtju drugih kapacitet (wellnessov, restavracij, morskega vodnega parka itd.) pa na telefonski številki recepcije posamičnih kapacitet.

KAPACITETA STATUS
St. Bernardin Resort Portorož
Grand Hotel Bernardin***** Zaprto od 5.12. – 22.12.2021
Paradise Spa Zaprto od 5.12. – 22.12.2021
Hotel Histrion**** Odprto
Morski vodni park Termaris Odprto
Wellness Benedicta Odprto
Hotel Vile Park*** Zaprto
Apartmaji Vila Barka*** Zaprto
Kamp Lucija**** Zaprto
Salinera Resort Strunjan
Hotel Salinera****/*** Odprto
Vila Maja*** Odprto
Apartmaji Salinera** Zaprto
Wellness Syra Zaprto
San Simon Resort Izola
Hotel Haliaetum**** Zaprto
Hotel Mirta**** Zaprto
Depandanse San Simon Zaprto
Wellness Mirta Zaprto
V Sava Hotels & Resorts budno spremljamo zdravstveno situacijo doma in v svetu. Varnost gostov inzaposlenih postavljamo na prvo mesto. S tem namenom smo sprejeli širok nabor ukrepov za zaščito zdravja, ki smo ga poimenovali Higienski Standard Plus.Zaradi trenutne zdravstvene situacije in priporočil odgovornih zdravstvenih inštitucij se do preklica ne bodo izvajale določene aktivnosti, ki so sicer del redne ponudbe, med drugim:

  • Skupinske in vodene vadbe
  • Animacija za otroke
  • Animacija za goste
  • Organizirani izleti za goste

Ob rezervaciji preverite, katere od aktivnosti se bodo izvajale v času vašega bivanja pri nas. Vsebinapaketov in ponudbe v Sava Hotels & Resort je prilagojena higienskim priporočilom NIJZ(Nacionalnega inštituta za javno zdravje) in internim ukrepom higiene in zaščite - Sava Hotels & Resort Higienski Standard Plus, zato si v primeru sprememb ukrepov pridružujemo pravico do spremembe vsebine paketov in ponudbe na destinaciji.