Jesenski oddih na Obali - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay

Jesenski oddih na Obali

Hoteli Bernardin| Aktivni oddih | 05. 10. 2017

Jesen, le korak do morja

Jesen je lahko lepa, čarobna, zabavna in vznemirljiva in odeta v vaše najljubše barve.  

V jesenskem času bo v hotelih Bernardin v Portorožu, Izoli  in Strunjanu vsak dan drugačen. Izleti, športne aktivnosti, ustvarjalne delavnice, Haloween party, plesni večeri in mini disco so le niz dogodivščin za vaš jesenski oddih. Program animacij je obogaten z otroškimi vragolijami v kraljestvu čarovnice, doživetij med strašnimi duhci in prijaznimi bučami, otroci se bodo sprehodili skozi čarobni morski svet in iskali skriti zaklad, zabaven večer je tudi na noč čarovnic.

Obalo boste lahko doživeto okusili tudi odrasli. Če ste se odločili za aktivnejši družinski oddih, lahko dan začnete že ob jutranji vodni aerobiki ali zgodnjem plavanju v bazenih z morsko vodo. Istro v barvah jeseni pa lahko na poseben način doživite preko organiziranih kolesarskih izletov po Paranzani, vodenih ogledih po znamenitostih v zaledju slovenske Istre in odkrivanju skritih kotičkov brezčasnega Pirana. Vrsto doživetij nudijo tudi obiski solin v krajinskem parku Sečovlje in Strunjan, kolesarjenje mimo oljčnikov in vinskih kleti in pokušinah izvrstnih vin iz Slovenske Istre. 

Izbirate lahko med namestitvijo v hotelih Bernardin resort Portorož, Salinera resort v Strunjanu in San Simonu resort v Izoli.

Jesenski oddih lahko na Obali dosežete že v dobri uri ali dveh. Zakaj torej odlašati, rezervirajte si oddih po vaši meri in pričarajte si toplo, nepozabno in zabavno jesen v hotelih skupine Bernardin.

Več o ponudbi si oglejte tukaj.