Silvestrovanje na slovenski Obali 2019 - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay

Silvestrovanje na slovenski Obali 2019

Hoteli Bernardin| Aktivni oddih | 12. 12. 2018

Pa smo jih dočakali – prvi sneg, prve božične tržnice in praznično vzdušje na prav vsakem koraku. Ste že oblikovali svoje načrte za letošnje silvestrovanje? Naj vas letos pot zanese na praznično obarvano slovensko Obalo!

Čarobno praznično vzdušje na Obali

Ob besedi obala nas večina najprej pomisli na poletno počitnikovanje in visoko pričakovan oddih ob morju. V resnici pa so ravno praznični tedni vsekakor tisti čas, ko slovenska Obala pokaže svojo prikrito čarobnost. Letošnji božično-novoletni prazniki bodo na Obali prav posebni! Za popolno mešanico brezskrbnega oddiha na prostem, pestrih kulturno-družabnih dogodkov, nepozabnih zabav in vrhunske prehrane vas letos vabimo, da novo leto pričakate prav na slovenski Obali! Tako božič kot Silvestrovo sta na slovenski Obali obarvana s posebnim vzdušjem, ki ga popestrijo številni dogodki in vedno svež morski zrak.

Naj vas pritegneta praznični Portorož in Piran

Letošnje leto se vam v Portorožu in Piranu ponujajo priložnosti za praznične večere v izvrstni družbi. Ne zamudite dveh dogodkov, ki jih organizira Avditorij Portorož, ki na slovenski Obali že tradicionalno velja za enega izmed vodilnih lokacij za silvestrovanje. 28. decembra bo Gledališče Tartini Piran gostilo veliki božični koncert s ''3 Big band Orchestra in Nuško Drašček''. Silvestrsko noč pa vam lahko poživi silvestrska gledališka predstava in monokomedija ''Gušto gre na romanje''. Plesni in božično-glasbeni večeri se bodo v Portorožu odvijali prav vsak dan, in sicer od 22. do 30. decembra (Cafe San Bernardin). 

Portorož bo decembra gostil tudi vsakoletni festival penin. Če želite v novo leto skočiti na aktiven način, pa ne zamudite tradicionalnega novoletnega skoka v morje. Že od leta 2005 je vsak 1. januar v letu v Portorožu organizirana prva tovrstna prireditev v Sloveniji. Skok v morsko vodo blagodejno vpliva na počutje, saj pospeši prekrvavitev in presnovo. Bodite del unikatne zgodbe in skupaj z udeleženci iz več kot dvanajstih držav novo leto praznujte na nekoliko drugačen, aktiven način!

Za vse tiste, ki želite zabavo, pa bodo Portorož, Koper in Izola poskrbeli za paleto silvestrskih zabav v klubih in barih ob Obali! 

Silvestrovanje v Kopru – dogodki in prireditve

Koper znova navdušuje z bogato ponudbo prazničnih dogodkov in praznično mestno osvetljavo, ki ji letos pravijo kar ''Čudolandija''. Arena Bonifika bo gostila eno izmed največjih božičnih zabav – Caprisov božični koncert (21. 12.). Na odru se bodo zbrali in za nepozabno zabavo poskrbeli; Jan Plestenjak, Lea Sirk in Danilo Kocjančič. Poskrbljeno pa bo tudi za ljubitelje klasične glasbe, saj se bo 26. decembra na Martinčevem trgu odvijal tradicionalni božično-novoletni koncert Pihalnega orkestra Koper. Tudi najmlajši lahko izkusijo novoletno vzdušje, in sicer s skupino Čuki, ki bo 30. decembra navduševala s silvestrovanjem za otroke. 

Koncerti pa niso edino, kar vam bo to praznično obdobje ponudilo v Kopru! Na Prešernovem trgu vas od 18. decembra čakajo praznični popoldnevi v mestu, 21. 12. pa bo otvoritev božično-novoletnega sejma na Carpacciovem trgu. Carpacciov trg bo prav tako središče silvestrskega dogajanja, ko vas bo v leto 2019 popeljala skupina Kingston. Ne zamudite veličastnega ognjemeta.

Razvajanje in udobje, ki mu ni para

Da boste leto 2019 pričakali kar najbolj udobno, vas vabimo, da rezervirate oddih v Hotelih Bernardin. S tem bo vaše silvestrovanje popolno, saj boste doživeli oddih v popolnem udobju, vrhunsko hrano in dih jemajoče razglede. Po pravem vrvežu vzponov in padcev, ki jih je prineslo leto 2018, si vaše telo in misli zaslužijo prav poseben oddih. V Hotelih Bernardin poskrbimo prav za to, saj vas razvajamo z:

  1. največjim bazenskim kompleksom z ogrevano vodo v Sloveniji (Morski park Laguna Bernardin v Hotelu Histrion),
  2. wellness centri s savnami, masažami, terapijami in posebno nego kože, 
  3. negovanje telesa z zdravilnimi in sprostitvenimi programi.

Za vstop v leto 2019 izberite nekaj drugačnega in se z najboljšo družbo odpravite na slovensko Obalo. Šarm morske klime in široke ponudbe ponudba, da boste v letu vkorakali popolnoma prenovljeni.