Sobe Grand hotela Bernardin v novi preobleki - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay

Sobe s pogledom in sodobnim pridihom

Hoteli Bernardin| Nasveti | 10. 05. 2018

S soncem v sobi, zazrti v modrino morja in neba.

Predstavljajte si ... zjutraj vas prebudijo topli sončni žarki in zvok modrih valov v udobni in sodobno opremljeni sobi tik nad morjem.

... Vstanete iz mehke postelje, razgrnete zaveso in se zazrete ... v modro prostranost morja in neba.

V sinergiji pomladi se je prebudil tudi pet zvezdničini Grand hotel Bernardin na izjemni lokaciji, vpet v pečino med morjem in nebom, na promenadi med Piranom in Portorožem. Zasijal je s prenovljenimi sobami v sodobnem in okolju prijaznem dizajnu. 
Kaj je novega?

Prenova sob s kopalnicami in balkoni zajema kakovostni in sodobni interier, ki omogoča funkcionalno organizacijo prostora ter odprt pogled na morje, saj je neposreden razgled, kar iz sobe, tista prednost in posebnost, ki jo hoteli na drugih lokacijah ne morejo preseči. Od tod tudi izhaja inspiracija za notranji minimalističen dizajn, kjer prevladujejo barve v toplih tonih in zlatih sofisticiranih detajlih, ki nakazujejo na lesket sonca v morju. Ključna dekoracija sobe je pogled na neskončno prostranost morja.

Odsev modrine in lesket sonca na vsakem koraku ...

Ne le lepa, temveč tudi pametna ...

Hoteli Bernardin stremimo k družbeni odgovornosti in trajnostnemu razvoju, zato je skrb za okolje ena izmed primarnih nalog pri prenovi. Soba je funkcionalno opremljena s sobnim regulatorjem, elektronsko ključavnico in ostalimi sodobnimi pripomočki za brezskrben oddih. Sobe bodo krmiljene preko recepcije, kar omogoča pripravo sobe pred prihodom gosta in omogoča energetsko varčno upravljanje sobe. V skladu s sodobnimi trendi na slovenskem hotelskem trgu bo gost lahko izvajal krmiljenje sobe tudi preko pametnega telefona ali televizije. Gostu bo omogočeno interaktivno komuniciranje in naročanje hotelskih storitev kar iz sobe, kar bo lahko povezano tudi s pametnim telefonom gosta. Tako boste lahko poležavali na nadstandardnem delu plaže pred Grand hotelom Bernardin in poskrbeli, da bo pred prihodom v vašo sobo, prispel ravno prav ohlajen koktajl.

Ne le sobe, temveč tudi storitve ...

Gostoljubje je tisto, ki šteje. Storitev ostaja tista dodatna vrednost, ki je najbolj pomembna. Prijazno osebje, kakovostna storitev, kulinarično doživetje, razvajanje v prestižnem rajskem vzdušju Paradise Spa centra, bazen nad morjem je splet hotelske ponudbe, ki zadovolji še tako zahtevnega gosta. Poleti imajo gostje na razpolago tudi nadstandardne storitve 'Perfect Summer Club' na privatnem delu kopališča.

Sobe, ki so prenovljene v skladu s sodobnimi hotelskimi trendi, nudijo prijetno bivanje in vrhunsko udobje, ki ga pričakuje gost, tako na poslovnem potovanju kot na sproščenem počitkovanju. Preverite posebne ponudbe in se prepustite udobju novih 5* sob.

< >