Kam na krompirjeve počitnice? - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay

Kam na krompirjeve počitnice?

Hoteli Bernardin| Nasveti | 21. 10. 2019

Ali veste, da so jesenske počitnice v Portorožu, Piranu, Izoli in Strunjanu najbolj zabavne?

Prav vsi otroci in starši se veselimo jesenskih družinskih počitnic. To je čas, ko lahko po aktivnem septembru in oktobru v šolskih klopeh, naberemo nove moči za prihajajočo zimo.

Izpostavimo lahko dva pomembna dejavnika, ki odločata; ''Kam pa gremo letos na krompirjeve počitnice?''. Eden je zagotovo zabavni program za otroke, saj želimo, da se otroci na počitnicah zares zabavajo in sprostijo. Drugi zelo pomemben dejavnik je klima oziroma vremenske razmere. Sonce, vitamin D, morje in morski zrak z minerali, blagodejno vpliva na naše zdravje v času jesenskih prehladov.

Popoldanske aktivnosti za otroke

Vsak dan med kropmirjevimi počitnicami so na sporedu Billyjeve kreativne delavnice. Billy je naš slovenski delfinček, ki veselo plava v Piranskem zalivu. Včasih lahko Billyja in njegove prijatelje zasledimo med zajtrkom ali kosilom iz restavracije Hotela Histrion. Delfinček Billy ve, da je potrebno poskrbeti tudi za telesne aktivnosti, zato v času krompirjevih počitnic priredi tudi športni dan, igre na bazenu in jutranji plavalni tečaj. Delfini prav tako lepo pojejo, zato obvezno priredi tudi ''Billyjeve karaoke'' in za sive celice, enka turnir.

Čas z družino je najbolj dragocen

V ta namen, v času krompirjevih počitnic, priredimo družinsko iskanje skritega zaklada in družinski človek ne jezi se. V stilu ''Halloweena'' tudi družinsko tekmovanje za naj izrezano bučo. Najlepši čas z družino je večerni pohod z baklami in nepozabni ''Big halloween party''! Otroci se prav tako radi zabavajo na ''Magic showu'' in zaplešejo na ''Mini disco'' večeru.

Kaj pa doživetja za starše?

Vsako jutro in popoldan razgibajmo telo z vodno aerobiko, zvečer pa se prepustimo ritmu romantičnega piana ali kitare ter zaplešemo v organiziranih plesnih večerih.

Lahko pa si vzamete čas zase in se sprostite v izbranih wellness centrih.