Božično novoletni paketi 2018 - Hoteli Bernardin
Rezerviraj svojo namestitev!

Bernardin, Salinera & San Simon

Za vas smo pripravili prazničen program, ki vsebuje številna presenečenja, vrhunsko zabavo, kulinarična doživetja in romantična razvajanja. Zadnji dan v letu se bomo v čarobno obarvanem ambientu, s silvestrsko večerjo, pestrim animacijskim programom in glasbo v živo, nazdravili novemu letu 2018!

Bernardin resort - Portorož

St. Bernardin Resort se nahaja le korak do morja, ob priljubljeni sprehajalni poti med Portorožem in Piranom. Gostje lahko izbirajo med Hotelom Histrion**** in Hotelom Vile Park***. Hoteli imajo urejene plaže, zunanje in notranje bazene, centre dobrega počutja, marino, več restavracij in barov, kongresni center in casino.

Božič in novo leto

Izbrani datumi od 22.12. do 7.1.2018

Hotel Histrion
Polpenzion že za 51,00 € po osebi na dan

Novo leto

Izbrani datumi od 29.12. do 2.1.2018

Hotel Vile Park
Nočitev z zajtrkom že za 34,00 € po osebi na dan

Salinera resort - Strunjan

Med Izolo in Portorožem se v objemu narave, v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, skriva bioenergijski resort Salinera. Salinera je idealno zatočišče za tiste, ki cenijo mir, naravo in ugodno podnebje za popoln oddih. Hotel Salinera poleg ostalega ponuja vstop v notranji bazen z ogrevano morsko vodo in vabi v Wellness in Spa Syra, kjer bodo vašemu telesu povrnili ravnovesje in energijo.

Božič in novo leto

Izbrani datumi do 22.12. do 7.1.2018

Hotel Salinera
Polpenzion že za 41,00 € po osebi na dan

San Simon resort - Izola

Hotelsko naselje San Simon v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem okolju, v kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetum. Bližina ribiškega mesta Izola, prijaznost in domačnost destinacije, gostom vzbuja občutek ugodja in željo po ponovnem obisku. V Hotelu Haliaetum se nahaja notranji bazen, v Hotelu Mirta pa Wellness in Spa Mirta, kjer poskrbijo za vitalnost vašega telesa z dodatkom mediteranskega pridiha.
Hotel Haliaetum/dep. Mirta
Polpenzion že za 54,00 € po osebi na dan

Novo leto

Izbrani datumi do 29.12. do 3.1.2018

Depandanse Korala, Perla, Palma in Sirena
Polpenzion že za 46,00 € po osebi na dan