DOGAJA SE le korak do morja - Hoteli Bernardin
DOGAJA SEle korak do morja
overlay
Show menu

DOGAJA SE le korak do morja

Še dodaten razlog, da nas obiščete! Združite prijetno druženje z najdražjimi, naužijte se blagodejnega morskega zraka, uživajte v avtentični kulinariki, ki je pri nas ne manjka in se predajte pestremu dogajanju, ki vas bo navdušilo. Le korak do morja ni nikoli dolgčas, pestra ponudba dogodkov, druženja željnih in seveda, nismo pozabili niti na naše najmlajše.

Med pestrim dogajanjem, si boste starši lahko vzeli kakšno urico zase in uživali v sproščujočih tretmajih v naših Centrih dobrega počutja. Med tem pa se bodo vaši otroci zabavali v družbi profesionalnih in zabavnih animatorjev Hotelov Bernardin.

Rojstnodnevna zabava za najmlajše

Praznovanje otroških rojstnih dni v morskem parku Laguna Bernardin. Ponujamo 3 različne tematike rojstnih dnevov – izberite najboljše za svojega otroka.

Več o ponudbi >>

Billy je organizator zabav in dogodivščin za najmlajše

Billy je maskota Hotelov Bernardin in glavni krivec za dobro zabavo. Zaupajte svoje otroke Billy-u in jim s tem pričarajte nepozabna doživetja. Naj otroci sodelujejo v kreativnih delavnicah, tekmujejo v raznovrstnih družabnih igrah, poiščejo velikonočni skriti zaklad, se pozabavajo v najlepši pižami, se udeležijo tematskih zabav in se zavrtijo ter pozabavajo z našimi animatorji.

Več o dogodku >>

Morski park Laguna Bernardin

Razveselila vas bo neposredna bližina morja in krasen razgled, ki bo dodatno prispeval k boljšemu telesnemu in duševnemu počutju. Morski park Laguna Bernardin v Portorožu (znotraj Hotela Histrion) je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali. Če si želite mir in počitek ali pa raj za družine z otroki, za vse uživače vodnih iger in vragolij, je to pravi kraj za vas.

Več >> 

Ne pozabite na gibanje na svežem zraku, Hoteli Bernardin skrbijo za vas

Da boste vedno čili in zdravi, smo za vas pripravili aktivni plan aktivnosti. Zaužijte naravo najlepših kotičkov slovenske obale in si tako privoščite sprehode in pohode, kolesarjenje po urejenih kolesarskih poteh, vodno aerobiko v Laguni Bernardin.

Dogodki v kraju

Razstava fotografij: Vonj po soli

V Casermi v Krajinskem parku Sečoveljske soline se odpira razstava fotografij »VONJ PO SOLI« na ogled  bo do 15. 10. 2017.

Več>>

8. Festival evropskega in mediteranskega filma

Piran je že od nekdaj filmsko mesto. Vabljeni na  Festival evropskega in mediteranskega filma, Piran od 3.10. do 7.10.

Več>>Kateri je tvoj najljubši kotiček?

Odkrij naše skrite kotičke Mediterana ali deli svoje najljubše. Objavi fotografijo na Instagramu z oznako #spotrevealed ali jo naloži spodaj.


Od družabnih dogodkov do otroških in kulturnih prireditev. V Portorožu in Piranu se vedno dogaja! Poglejte si celoten program
*pridržujemo si pravico do spremembe programa