Animacijski programi - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Animacija

 V Bernardin, San Simon in Salinera resortu skrbi naša skupina animatorjev za bogat animacijski program skozi vse leto. Za vse tiste, ki si želijo aktivnih počitnic, je na voljo velik izbor različnih aktivnosti. Tisti, ki si želijo bolj miren in sproščen oddih, pa lahko uživajo v bolj umirjenih in družabnih dejavnostih ali preprosto počivajo. Zagotovo lahko trdimo, da vsak gost doživi  v naši družbi nekaj nepozabnih trenutkov in doživetij in to le korak do morja.

Stalni program animacije:

Obogaten animacijski program:

St. Bernardin resort - Portorož: 
Odkrijte poletno dogajanje na Bernardinu, čakajo vas nepozabna doživetja le korak do morja. Vodne vragolije, športne igre na plaži, večerna zabava in še in še. Poletje je tu, naj vam bo v naši družbi lepo. 

Salinera resort:
Ne spreglejte poletnega dogajanja v Salinera resortu. V  objemu mogočnih borovcev vas čaka pester program  za vse generacije.Odkrijte z nami skriti zaklad, zaigrajte z nami v raznih športnih igrah na plaži, naj bo vaše poletje z nami nepozabno in polno doživetij.

San Simon resort:
Preživite z nami pestro poletje v San Simonu, v neskončnem zalivu sonca in morja. Za vas smo pripravili bogat program, ki vam bo pričaral nepozabna doživetja. Vodne igre, igre na plaži, kreativne delavnice z našim Billiyem in še veliko več. Z nami vam ne bo dolgčas, naj bo vaše poletje živahno in nepozabno.

Oglejte si video

Igrivo presenečenje

Kaj lahko storite za zabavnejši dopust svojih otrok? Mi imamo pravo idejo! Poleg vseh športnih aktivnosti in animacije bomo bivanje vašim otrokom dodatno popestrili z otroškim kinom. Presenetite svoje najmlajše in jim podarite najboljše nepozabne počitnice.

Aktivnosti na prostem

Iščete doživetja in aktivne počitnice? Oglejte si, kaj vam lahko ponudimo, pričarajte si popolne počitnice. Doživite najlepše in nepozabne trenutke.

Najlepša doživetja