Animacijski programi - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Animacija

 V Bernardin, San Simon in Salinera resortu skrbi naša skupina animatorjev za bogat animacijski program skozi vse leto. Za vse tiste, ki si želijo aktivnih počitnic, je na voljo velik izbor različnih aktivnosti. Tisti, ki si želijo bolj miren in sproščen oddih, pa lahko uživajo v bolj umirjenih in družabnih dejavnostih ali preprosto počivajo. Zagotovo lahko trdimo, da vsak gost doživi  v naši družbi nekaj nepozabnih trenutkov in doživetij in to le korak do morja.

Stalni program animacije:

Obogaten animacijski program:

St. Bernardin resort - Portorož: 
Odkrijte spomladansko dogajanje na Bernardinu, kjer vas čakajo nepozabna doživetja le korak do morja. Vodne vragolije v Morskem vodnem parku Termaris, športne igre na travnatih površinah na  plaži, večerna zabava in še in še. Pomlad s prvimi sončnimi žarki je tu, naj vam bo v naši družbi lepo.
Več o aktualnem programu animacije

Salinera resort:
Ne spreglejte pomladnega dogajanja v Salinera resortu. V  objemu mogočnih borovcev vas čaka edinstveni bio-energetski park z energijskimi točkami, ki vas bodo poživile in sprostile. Z nami odkrijte  skriti zaklad, podajte se na sprehod do Krajinskega parka Strunjan in naj bo vaša pomlad z nami nepozabna in polna doživetij.
San Simon resort:
Preživite z nami pestro pomlad v San Simonu, v neskončnem zalivu sonca in morja. Za vas smo pripravili bogat program, ki vam bo pričaral nepozabna doživetja. Vodne aktivnosti v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo, kreativne delavnice z našim Billiyem in še veliko več. Z nami vam ne bo dolgčas, naj bo vaša pomlad živahna in nepozabna.

Oglejte si video

Igrivo presenečenje

Kaj lahko storite za zabavnejši dopust svojih otrok? Mi imamo pravo idejo! Poleg vseh športnih aktivnosti in animacije bomo bivanje vašim otrokom dodatno popestrili z otroškim kinom. Presenetite svoje najmlajše in jim podarite najboljše nepozabne počitnice.

Aktivnosti na prostem

Iščete doživetja in aktivne počitnice? Oglejte si, kaj vam lahko ponudimo, pričarajte si popolne počitnice. Doživite najlepše in nepozabne trenutke.

Najlepša doživetja