Morski vodni park Termaris - 1000 m2 vodnih užitkov - Hoteli Bernardin
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Morski vodni park Termaris

V prenovljenem bazenskem kompleksu z morsko vodo – Morski vodni park Termaris, vas na 2400 m2 površin 12 mesecev v letu čakajo plavalni, sprostitveni in otroški bazeni z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na slovensko morje. Morski vodni park Termaris se nahaja znotraj Hotela Histrion in je v poletni sezoni s teraso povezan s plažo ob morju.

Desna stran za sprostitev in leva stran za vodne vragolije

Na desni, bolj mirni strani kopališča, vas takoj pozdravi plavalni bazen, v svoj objem pa vas vabi tudi prijetno topel whirlpool.

Z leve strani vas bo k plavanju povabil velik plavalni bazen, obkrožen z otroškimi bazeni z zabavnimi igrali, kot nalašč za male ljubitelje vodnih vragolij! Vrhunec družinske zabave vas zagotovo čaka v t. i. 'razigranem bazenu', kjer se boste lahko zabavali ob deroči reki in vrtincih, ki bodo navdušili plavalce vseh starosti.

Morski vodni park Termaris ima tako vse, da postane najljubša notranja plaža prav vseh ljubiteljev morske vode! Tistih, ki se radi v miru sproščajo ob bazenih in se posvečajo sebi, kot tudi tistih, ki so ljubitelji razigranih vodnih aktivnosti.

Blagodejni učinki »mladega morja«

V Morskem vodnem parku Termaris bazene polni t.i. »mlado morje«, obogateno z minerali, ki izvirajo iz različnih pritokov. Izkušnja kopanja v naših bazenih je tako morska, kot se le da! V mladem morju je namreč še toliko več mikroelementov, ki blagodejno vplivajo na naše telo in počutje. Med njimi so jod, kalij, kalcij, brom, selen in magnezij.

Lokacija in kontakt

Morski vodni park Termaris Bernardin 
Obala 2
6320 Portorož

T: (05) 695 8902
E: MorskiparkTermaris@sava.si

Odpiralni čas: vsak dan, od 8:00 do 20:00.

*Zunanji gosti: parkirišče ni vključeno v ceno bazenske karte