Plaže in bazeni v Portorožu, Strunjanu in Izoli - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Plaže in bazeni

Portorož

Grand Hotel Bernardin - bazen

Vrata rajskega wellness centra Paradise Spa so gostom Grand Hotela Bernardin odprta vsak. V njem boste doživeli popoln oddih, se sprostili in si nabrali novih moči. Najbolj privlačen del centra je bazen z nepozabnim pogledom na Piranski zaliv in odprto morje. Sproščanje v bazenu je odličen zaključek rajske izkušnje v Paradise Spa Portorož.

Grand Hotel Bernardin - plaža

Na plaži Grand Hotela Bernardin smo obogatili ponudbo v poletni sezoni s programom Marine Summer Club. Poseben nabor storitev je namenjen vsem tistim, ki se želijo še dodatno razvajati in uživati v nadstandardnih plažnih storitvah v objemu sončnih dni.

Morski vodni park Termaris

V prenovljenem bazenskem kompleksu z morsko vodo – Morski vodni park Termaris, ki je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali,  vas na 2400 m2 površin 12 mesecev v letu čakajo plavalni, sprostitveni in otroški bazeni z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na slovensko morje. Morski vodni park Termaris se nahaja znotraj Hotela Histrion in je v poletni sezoni s teraso povezan s plažo ob morju.

Hotel Histrion in Hotel Vile Park – plaža in zunanji bazen

Plaža in zunanji bazen Hotel Vile Park sta v neposredni bližini Hotela Vile Park in Hotela Histrion. Na novo prenovljen bazen Hotel Vile Park vključuje plavalni bazen in atraktivna otroška igrala z vodnimi efekti. Na voljo so tudi ležalniki in senčniki. Pred bazenom, ob morju, se nahaja tudi plaža z ležalniki in senčniki. Ob bazenu in plaži se nahaja bar s široko ponudbo osvežilnih pijač. V bazen in na plažo lahko dostopajo brezplačno gostje Hotela Histrion, Hotela Vile Park, Apartmajev Barka in Grand Hotela Bernardin. 


Strunjan

Hotel Salinera - bazen

Notranji plavalni bazen se nahaja v Hotelu Salinera. Pokriva 180 m2 vodne površine. V kompleksu so tudi otroški bazen in dva manjša masažna bazena. Sestavni del istega kompleksa so tudi savne, bazen s hladno vodo in počivališče z ležalniki. Na plažo lahko dostopajo brezplačno gostje celotnega Resorta Salinera. V zunanjem delu bazenskega kompleksa se nahaja velika sončna terasa z ležalniki in senčniki. 

Salinera resort - plaža

Bazen in plaža Salinera resorta se nahajata med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, kjer se nahaja še 12 energijskih točk. Energijske točke, ki so sestavni del parka, pozitivno vplivajo na izboljšanje psihičnega in fizičnega počutja posameznika. Med poletnimi počitnicami so v resortu organizirani različni animacijski programi, namenjeni igram, modeliranju, risanju. Vašim otrokom zagotovo ne bo dolgčas. Ležalniki in senčniki z doplačilom.

Izola

Hotel Haliaetum - bazen

Popolna sprostitev, vsakokrat ko si to zaželite, v vsakem trenutku leta. Na podlagi izkušenj in v želji po sproščanju in razvajanju gostov smo skrbno načrtovali center dobrega počutja Wellness & Spa Mirta ter bazen v Hotelu Haliaetum, ki je na voljo vsem gostom San Simon resorta. Bazen je julija in avgusta zaprt.

San Simon resort - plaža

San Simon resort se nahaja v enem izmed najbolj prijetnih slovenskih obmorskih krajev – Izoli. Plaža v San Simonu leži v bujnem sredozemskem zelenju, v bližini starega rimskega pristanišča, katerega mozaiki so pod vodno gladino vidni še danes. Med poletnimi počitnicami so v resortu organizirani različni animacijski programi, namenjeni otrokom. Ležalniki in senčniki z doplačilom.