Restavracije in bari - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Restavracije in bari

Vabljeni na gurmansko izkušnjo v st. Bernardin resort, Strunjan resort in San Simon resort.
Da bo raziskovanje in razkrivanje novih okusov še bolj zanimivo smo za Bernardin Resort pripravili zgibanko, ki služi kot čudovito orodje za odkrivanje kulinaričnih kotičkov, ki jih morda še ne poznate. 
PROMENADA OKUSOV z najlepšimi razgledi vas vabi na nepozabno doživetje, namenjeno vašim brbončicam. 

< >

Portorož

Grand Restaurant

V 10. nadstropju Grand Hotela Bernardin se za vse ljubitelje izvirnih mediteranskih jedi nahaja Grand Restaurant. Ob pokušanju odlično pripravljenih jedi boste lahko uživali in se hkrati sprostili v čudovitem pogledu na morje.

Restavracija Pečina

V istem nadstropju vas vabimo v ekskluzivno restavracijo Pečina. Restavracija, z intimnim pridihom, slovi po odlični mediteranski kuhinji in širokem izboru vrhunskih vin.

Restavracija Pristan

Gostje hotela si jutranji zajtrk privoščijo v glavni prenovljeni restavraciji, ki se nahaja v prvem nadstropju hotela. Raznovrstna hrana in bogat samopostrežni zajtrk je posebej namenjen tudi kolesarjem, saj se Hotel Histrion ponaša tudi z nazivom kolesarjem prijazen hotel. 

Restavracija Taverna Mediteran

V pritličju Hotela Histrion je restavracija Taverna Mediteran, ki slovi po okusnih italijanskih jedeh, pripravljenih po izvirnih receptih, in še posebej po jedeh z žara. Navdušila vas bo bogata izbira pic in testenin, s katerimi vam bomo postregli v zimskem vrtu ali na terasi z razgledom na morje.

Mesečeva restavracija

V Mesečevi restavraciji boste lahko uživali v pogledu na rdeče ožarjeno nebo ob sončnem zahodu, poslušali pomirjajoče šumenje morja ter preizkušali dobrote, ki jih pripravljajo naši kuharski mojstri. Restavracija se nahaja v prvem nadstropju Hotela Histrion.

Restavracija Arkade

Prenovljena restavracija Arkade je namenjena gostom Hotela Vile Park za uživanje v zajtrku in večerji ob najlepših razgledih na slovensko morje.

Bar na plaži Hotela Vile Park

V vročih dneh si lahko privoščite različne napitke, hitro hrano, sladoled ter uživate ob pogledu na morje. Nahaja se na hotelski plaži in je sezonskega značaja. 

Prenovljena pokrita terasa Grand Garden

Pokrita terasa Grand Garden v Grand Hotelu Bernardin prav tako ponuja čudovit razgled na Piranski zaliv in ob spremljavi sončnih žarkov in šumenju morja blagodejno vpliva na počutje in sprostitev ob dobri popoldanski kavi, vrhunskem vinu ali drugih osvežilnih napitkih. Profesionalni barmani pripravljajo odlične koktajle. Na terasi lahko organizirate cocktail party. To pa še ni vse. Kuharski mojstri pripravijo specialitete za vašo zabavo ali sprejem. Poleg tega je terasa sanjska lokacija za pogostitev poroke. Našim torticam, krostatam, sezonskim solatam in drugim majhnim užitkom se ne boste mogli upreti. 

Prenovljeni Grand Café

V prenovljenem Grand Caféju v Grand Hotelu Bernardin lahko gostje uživajo ob edinstvenem razgledu na Piranski zaliv. V objemu sonca ali romantičnih večerov sta ob spremljavi klavirskih melodij idealna za sprostitev in kramljanje ob kavi ali koktajlu. 

Caffe Istriana

V lobiju Hotela Histrion lahko v Caféju Istriana poklepetate ob jutranji kavi, popoldanskem čaju ali kozarčku izbrane pijače, ob lepem vremenu pa si to lahko privoščite na mirni terasi s pogledom na Marino Bernardin.

Tropic bar

Na plaži Grand Hotela Bernardin se lahko osvežite v sproščenem vzdušju Tropic bara. V njem postrežemo s pestro izbiro koktajlov in drugih žganih pijač, ponujamo pa tudi tramezzine, sveže sendviče in okusne sladice. 

Batana Piran

Batana, ena najstarejših picerij v Sloveniji, se nahaja ob vstopu na Tartinijev trg. V osrčju najlepšega mesta Slovenije vas bo pričakalo nasmejano osebje in vam postreglo s široko ponudbo pic, katerih recept je enak že več kot 40 let. Uživali boste tudi v čudovitem pogledu na mandrač.

Strunjan

Restavracija Hotela Salinera

Hrana, ki jo pripravljamo v naši kuhinji, vsebuje veliko sveže zelenjave, rib, mehkužcev, mesa, testenin in sadja. Težimo k sredozemskim okusom in zdravi prehrani. Zavedamo se pomembnosti zdravega zajtrka in športne prehrane, saj je ta zelo pomembna tudi za rekreativne športnike. V Bionergijskem resortu Salinera smo zasnovali zajtrk posebej za tiste, ki se želijo zdravo prehranjevati. 

Oblikovali smo jutranji kotiček zdrave prehrane in ga poimenovali Kolesarski kotiček. Kolesarski kotiček je oblikovan tako, da z izbranimi prehrambnimi izdelki skrbi za nadomestitev porabljene energije med športno aktivnostjo ter za optimalno nadomestitev porabljenih vitaminov, mineralov in mikroelementov.

Bar Areta in bar na plaži

Ledeno hladno osvežitev med obroki si poiščite v baru Areta na terasi Hotela Salinera ali v baru na plaži.

Izola

Restavracija San Simon

Penzionska prehrana je organizirana v glavni restavraciji, v neposredni bližini hotelov in depandans. Pogled na Izolo je prav iz Restavracije San Simon najlepši. V vseh letnih časih in vseh urah dneva. Tu vam nudimo pester izbor raznolikih jedi in bogastvo mediteranskih okusov. Trenutek dneva, ko si ob dobri hrani in prijetni glasbi vzamete čas in uživate.

Bar na plaži San Simon

V vročih dneh si lahko privoščite razne napitke, hitro hrano, sladoled ter uživate ob pogledu na morje. Nahaja se na hotelski plaži San Simon resorta in je sezonskega značaja.