Družinske počitnice, jesen na morju. - Hoteli Bernardin
Družinske počitniceJesen na morju, blizu doma.
overlay

Jesenske družinske počitnice na morju, blizu doma

Aktivnosti na prostem ob svežini morskega zraka, izposoja koles in skirojev za vas in vaše najmlajše za raziskovanje označenih kolesarskih poti, ki vijejo od obalnega pasa do istrskega zaledja ter zabava v bazenih z ogrevano morsko vodo - so niz doživetij za kakovostne družinske jesenske počitnice na slovenski Obali in nabor energije za popolno okrepitev pred zimo

V Portorožu vas bo navdušil prenovljen hotel Histrion in Morski vodni park Termaris, največji bazenski kompleks na slovenski Obali, kjer si boste povrnili moči in si privoščili počitek z razgledom na morje, medtem ko se bodo vaši najdražji zabavali na toboganih, vodnih igralih ob deroči reki in vrtincih. San Simon v Izoli je družini prijazen resort, kjer se bodo otroci počutili kot doma, saj smo zanje poskrbeli s pripomočki ''familiy kit''. Na vsakem koraku pa boste našli pravi trenutek za družinske aktivnosti, od igranja mini golfa, tenisa, odbojke na prostem, do raziskovanja arheološkega parka in obiska Izolane - hiše Morja. 

Varnost in zdravje naših gostov in zaposlenih postavljamo na prvo mesto. Zato na naših destinacijah uvajamo Higienski Standard Plus. Higienski Standard Plus zajema vsa priporočila pristojnih inštitucij za varno počitnikovanje. Skupaj z našim zdravstvenim osebjem in hotelskimi gospodinjami pa smo te ukrepe za vašo dodatno zaščito še nadgradili. Preberite več o Higienskem Standardu Plus.

Želite unovčiti turistični bon? Brez skrbi – preverite tukaj – postopek, kako unovčiti turistični bon za počitnice na slovenski Obali. 

Družinske počitnice v Portorožu

Izbrani datumi med 22.11.2020 - 24.12.2020

Hotel Histrion
Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem in pogledom na marino
že za 61,00 € po osebi na dan

Brezplačno! Otrok do 12. leta starosti

Doplačilo za polpenzion 12,00 € po osebi na dan

Izbrani datumi med 22.11.2020 - 24.12.2020

Hotel Vile Park
Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi z dodadnim ležiščem
že za 29,50 € po osebi na dan

Brezplačno! Otrok do 12. leta starosti

Doplačilo za polpenzion 12,00 € po osebi na dan

Blagodejna okrepitev telesa in duha na slovenski Obali

Prijetna mediteranska klima jeseni, v Portorožu, Izoli in Strunjanu, spontano odkrije vse svoje čare morja in narave. Za odlično pripravo telesa in duha pred prihajajočo zimo bodo blagodejno vplivale vse danosti morja in zraka z aerosoli, mineralnimi delci in vitamini. Aktivnosti na svežem morskem zraku bodo predihale vaš respiratorni sistem od znotraj, medtem ko bo razvajanje z aromaterapijami in masažami z dotikom avtentičnih zelišč in piranske soli v prenovljenem Wellnessu Benedicta poskrbelo za telo od zunaj. Vaše misli boste sprostili v bazenskih kompleksih z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na umirjeno modrino morja. V prenovljenem Morskem vodnem parku Termaris pa boste še bolj pristno občutili morsko vodo, saj je voda v bazenih iz predela poimenovanega ''mlado morje'', ki je obogateno s še toliko več mikroelementi in minerali. Za dodatno ravnotežje telesa bo poskrbela lokalna istrska kulinarika s svežimi in kakovostnimi sestavinami.