Informacije o obdelavi podatkov - Hoteli Bernardin
Show menu

Informacije o obdelavi podatkov

Podjetje Hoteli Bernardin d.d. osebne podatke skrbno varuje in je sprejelo ustrezne ukrepe za preprečevanje njihove zlorabe. Dostop do vaših podatkov imajo samo pooblaščene osebe, ki so zavezane k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki, in izključno z uporabo uporabniškega imena in gesla.

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za namene, o katerih smo vas obvestili.


Vrsta in namen osebnih podatkov katere zbiramo

Na spletni strani

Preko e-novic

Pri bivanju v naših nastanitvah

S piškotki

V izrednih primerih

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadarkoli preko elektronske ali nbavadne pošte zahteva ustrezen obrazec za zahtevek za dostop do osebnih podatkov, ki jih upravljavec o njem zbira in obdeluje, za popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki, ugovor k obdelavi osebnih podatkov ali za prenosljivost osebnih podatkov. Če je uporabnik sprejel uporabo naprednejših piškotkov, lahko z njimi upravlja v svojem brskalniku, ki ga uporablja.

Za pomoč pri uveljavljanju svojih pravic, se lahko obrnete tudi na našo pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov (DPO), ki je za vas dostopna na: dpo@h-bernardin.si

Varovanje podatkov

Podjetje Hoteli Bernardin d.d. pošilja e-novice preko spletnega orodja Sharpspring, ki do vaših osebnih podatkov dostopa le po naših dokumentiranih navodilih in zgolj v primeru prejetih zahtevkov za popravek, dostop, omejitev, ugovor, prenos ali izbris osebnih podatkov. Vaši osebni podatki se le v navedenih primerih posredujejo v ZDA, pri čemer so zaščitni ukrepi za varnost podatkov zagotovljeni s strani Evropske komisije potrjenega mehanizma Ščita zasebnosti (t. i. Privacy shield). Več informacij o tem je dostopnih tu.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO)

Hoteli Bernardin d.d. so v skrbi za varstvo vaših osebnih podatkov skrbno izbrali pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov in imenovali družbo Info hiša d.o.o., ki pod eno streho združuje pravne in IT strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami na področju varstva osebnih podatkov.

Na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov se lahko kadarkoli obrnete z dodatnimi vprašanji v zvezi z obdelavo osebnih podatkov s strani Hotelov Bernardin d.d. za pomoč pri uveljavljanju vaših pravic v zvezi z osebnimi podatki ali z drugimi pripombami ter morebitnimi dvomi v naše pravilno ravnanje.


Info hiša d.o.o., Likozarjeva 14, 1000 Ljubljana

e-mail: dpo@h-bernardin.si

tel: 01/23 55 036