Pravilnik o varovanju osebnih podatkov - Hoteli Bernardin
Show menu

Pravilnik o varovanju osebnih podatkov

Prijava na e-novice

Za prijavo na e-novice, podjetje Hoteli Bernardin d.d., zbira vaše sledeče podatke: e-naslov, ime in priimek, naslov, kontaktni telefon. Upravitelj podatkov Hoteli Bernardin d.d. zbira vaše osebne podatke izključno v primeru, ko ste mu jih prostovoljno posredovali.

Na e-novice se prijavite z vašim elektronskim naslovom, preko katerega vas bo podjetje Hoteli Bernardin d.d. obveščalo o novostih v ponudbi, popustih, akcijskih in ostalih posebnih ugodnostih ter aktualnih nagradnih igrah.

Po vpisu elektronskega naslova za prejemanje e-novic boste na navedeni naslov prejeli - potrditveno sporočilo - s potrditvijo le-tega in aktivacijo soglasja, boste do preklica, prijavljeni na e-novice podjetja Hoteli Bernardin d.d.

Vaši osebni podatki za prijavo na e-novice bodo uporabljeni le za namen oziroma namene, za katere ste podali svoje soglasje. Vaše osebne podatke lahko podjetje Hoteli Bernardin d.d. posreduje pogodbenim obdelovalcem za doseganje namena obdelave pri danih privolitvah (npr. posredovanje določenih podatkov tiskarnam, oglaševalskim agencijam ...).

Preklic soglasja

Svoje soglasje za uporabo in upravljanje z vašimi osebnimi podatki lahko kadarkoli prekličete. Za preklic soglasja v spodnji obrazec ponovno vpišete svoj prijavni elektronski naslov in odkljukate polje ''Zahtevam izbris''. S klikom na gumb: ''Oddaj zahtevek'', bo na prijavnem elektronskem naslovu aktiviran preklic soglasja.

Odjava

Pisno na elektronski naslov: dpo@h-bernardin.si ali s klikom na gumb ''ODJAVA'' v e-novicah, lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahtevate trajno ali začasno prepoved uporabe vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. 

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadarkoli preko spodaj navedene kontaktne osebe zahteva ustrezen obrazec za zahtevek za dostop do osebnih podatkov, ki jih upravljavec o njem zbira in obdeluje, za popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki, ugovor k obdelavi osebnih podatkov ali za prenosljivost osebnih podatkov.

Spletni uporabniki se lahko v primeru kršitve njihovih pravic pri zbiranju, obdelavi in hrambi osebnih podatkov kadarkoli pritožijo informacijskemu pooblaščencu.

Varovanje podatkov

Upravljavec Hoteli Bernardin d.d. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva osebnih podatkov. V ta namen smo zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.


Podjetje Hoteli Bernardin d.d. pošilja e-novice preko spletnega orodja Sharpspring, ki zagotavlja popolno anonimizacijo osebnih podatkov prejemnikov e-novic in v skladu z načelom minimizacije omogoča dostop do osebnih podatkov zgolj pooblaščenim osebam in zgolj na podlagi prejetih zahtevkov za popravek, dostop, omejitev, ugovor, prenos ali izbris osebnih podatkov. 

 

Spletno orodje Sharpspring zagotavlja popolno sledljivost pooblaščenih uporabnikov orodja (z geslom in uporabniškim imenom zaščiten dostop do aplikacije) ter avtomatsko evidentira dostop pooblaščenih uporabnikov do aplikacije in njihove aktivnosti znotraj aplikacije.

 

Podjetje Hoteli Bernardin d.d. bo osebne podatke skrbno varovalo ter preprečevalo njihove morebitne zlorabe. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za namen oziroma za namene, za katere ste podali svoje strinjanje, z uporabniškim imenom in geslom zavarovan dostop do njih pa imajo zgolj pooblaščene osebe upravitelja osebnih podatkov, ki so zavezane k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki - v skladu - z veljavno evropsko zakonodajo.

Kakršnakoli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu www.hoteli-bernardin.si, lahko naslovite na elektronski naslov: dpo@h-bernardin.si

Pošiljatelj e-novic in upravljalec vaših osebnih podatkov je:
Hoteli Bernardin d.d., Obala 2, 6320 Portorož