Varnost podatkov - Hoteli Bernardin
Show menu

Varnost podatkov

Podjetje Hoteli Bernardin d.d. osebne podatke skrbno varuje in je sprejelo ustrezne ukrepe za preprečevanje njihove zlorabe. Dostop do vaših podatkov imajo samo pooblaščene osebe, ki so zavezane k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki, in izključno z uporabo uporabniškega imena in gesla.

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za namene, o katerih smo vas obvestili.


Vrsta in namen osebnih podatkov katere zbiramo

Na spletni strani

Preko e-novic

Pri bivanju v naših nastanitvah

S piškotki

V izrednih primerih

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadarkoli preko elektronske ali nbavadne pošte zahteva ustrezen obrazec za zahtevek za dostop do osebnih podatkov, ki jih upravljavec o njem zbira in obdeluje, za popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki, ugovor k obdelavi osebnih podatkov ali za prenosljivost osebnih podatkov. Če je uporabnik sprejel uporabo naprednejših piškotkov, lahko z njimi upravlja v svojem brskalniku, ki ga uporablja.

Za pomoč pri uveljavljanju svojih pravic, se lahko obrnete tudi na našo pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov (DPO), ki je za vas dostopna na: dpo@h-bernardin.si

Varovanje podatkov

Podjetje Hoteli Bernardin d.d. pošilja e-novice preko spletnega orodja Sharpspring, ki do vaših osebnih podatkov dostopa le po naših dokumentiranih navodilih in zgolj v primeru prejetih zahtevkov za popravek, dostop, omejitev, ugovor, prenos ali izbris osebnih podatkov. Vaši osebni podatki se le v navedenih primerih posredujejo v ZDA, pri čemer so zaščitni ukrepi za varnost podatkov zagotovljeni s strani Evropske komisije potrjenega mehanizma Ščita zasebnosti (t. i. Privacy shield). Več informacij o tem je dostopnih tu.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO)

Hoteli Bernardin d.d. so v skrbi za varstvo vaših osebnih podatkov skrbno izbrali pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov in imenovali družbo Info hiša d.o.o., ki pod eno streho združuje pravne in IT strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami na področju varstva osebnih podatkov.

Na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov se lahko kadarkoli obrnete z dodatnimi vprašanji v zvezi z obdelavo osebnih podatkov s strani Hotelov Bernardin d.d. za pomoč pri uveljavljanju vaših pravic v zvezi z osebnimi podatki ali z drugimi pripombami ter morebitnimi dvomi v naše pravilno ravnanje.


Info hiša d.o.o., Likozarjeva 14, 1000 Ljubljana

e-mail: dpo@h-bernardin.si

tel: 01/23 55 036