Higienski Standard Plus Kampi - Hoteli Bernardin
Show menu

Higienski Standard Plus Kampi

Varnost & zdravje na prvem mestu

Za vašo varnost in zaščito smo v skupini Sava Hotels & Resorts poskrbeli za pripravo in vpeljavo številnih higiensko zaščitnih ukrepov. Pri tem smo upoštevali priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) ter ukrepe in priporočila Svetovne zdravstvene organizacije (WHO). Skupaj z našim zdravstvenim osebjem pa smo te ukrepe še nadgradili za vašo maksimalno zaščito in jih poimenovali Higienski Standard Plus. 

Kaj je Higienski Standard Plus?

Za vašo varnost in zaščito smo v skupini Sava Hotels & Resorts poskrbeli za pripravo in vpeljavo številnih higiensko zaščitnih ukrepov. Pri tem smo upoštevali priporočila Nacionalnega Inštituta za javno zdravje ter ukrepe in priporočila Svetovne zdravstvene organizacije (WHO). Skupaj z našim zdravstvenim osebjem pa smo te ukrepe za vašo dodatno zaščito še nadgradili. Skupek teh obsežnih higienski ukrepov smo poimenovali Higienski Standard Plus.

Seznam posameznih ukrepov

Osebje

Kampi

Glampingi

Vsi za enega, eden za vse

Poleg tega, da gostom zagotovimo osebni zaščitni paket z zaščitno masko in dezinfekcijskimi robčki, naše goste tudi spodbujamo, da upoštevajo priporočila strokovnjakov Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Le-ti priporočajo, da naj bo varnostna razdalja med posamezniki vedno najmanj 1,5 m. Svetujejo redno umivanje rok, v odsotnosti vode in mila pa razkuževanje z alkoholnim razkužilom. Oči, nosu in ust se ne sme dotikati. Upoštevati je potrebno higieno kašlja in kihanja. Tesni osebni stiki (npr. rokovanje, objemanje) povečujejo možnost okužbe. Vsaj v zaprtih prostorih pa se priporoča tudi nošenje zaščitnih obraznih mask.