Hoteli Bernardin
Show menu

Plesni Coctail v Portorožu

Portorož, 6. 3. 2015

Prva plesna delavnica, ki bo uvod v plesni vikend, bo potekala v petek pod vodstvom aktualnih svetovnih prvakov v kombinaciji 10 plesov Mihe Vodičarja in Nadiye Bychkove. Tokrat bodo gostje imeli možnost ne samo gledati njun ples, temveč se pod njunim vodstvom naučiti kombinacijo plesa, od blizu spoznati njuno karizmo in ljubezen do plesa, ter prejeti odgovore na vprašanja.

V programu je za naslednji plesni dan dopoldne predvidena plesna delavnica bachate pod vodstvom Matjaža Brinovca, ki vodi  Plesno dimenzijo. V primeru lepega vremena bodo plesno jutro izvedli na hotelski plaži.  Popoldanska delavnica slowfoxa bo potekala pod vodstvom nekdanjih državnih prvakov v kombinaciji Andreja Mesojedec in Leje Perovšek (miss športa 2010) iz plesne šole Fredidance. Večerni ples bodo pričeli s plesnimi nastopi, katerega bo otvorila aktualna svetovna prvakinja v orientalskih plesih Nika Mlakar.

Nedeljski plesni program bo v znamenju ponovitev koreografij in bo zaključen s plesnim druženjem in z žrebom privlačnih nagrad. Gostom bo v času plesnega vikenda na voljo nakup plesnih čevljev in za dame tudi obleke za ples ali večerne toalete.

Vabimo vas, da preživite vikend z ljubljeno osebo v plesnih ritmih in idiličnem okolju slovenskega morja; daleč stran od službenih obveznosti, stresa, računalnika in mobitela.