Hoteli Bernardin
Show menu

Novice

Obvestilo o spremembi pomembnih deležev

20. 4. 2017
Družba za upravljanje bank, d.d. (v nadaljevanju; DUTB) v skladu z Zakonom o trgu finančnih instrumentov (Uradni list RS, št. 108/10, s spremembami in dopolnitvami) in Sklepom o informacijah o pomembnih deležih (Uradni list RS, št. 72/16 in 80/16), obvešča o spremembi pomembnih deležev v družbi Hoteli Bernardin d.d.

Velikonočni prazniki pred vrati

10. 4. 2017
V obdobju velikonočnih praznikov (13.4.-17.4) imamo v družbi Hoteli Bernardin hotele polno zasedene. Največ gostov prihaja iz Avstrije, Italije in Nemčije. V primerjavi z lani je zasedenost boljša za 20%. Med gosti, ki že tradicionalno obiskujejo Portorož v tem obdobju, so jadralci, ki se udeležijo Velikonočne regate. V naših hotelih bivajo že od 8.4 dalje in prihajajo iz Italije, Nemčije, Avstrije, Švice, Turčije in Madžarske, skupaj ustvarijo več kot 2300 nočitev.

Olimpijski komite Slovenije in HOTELI Bernardin nadaljujejo s sodelovanjem

3. 4. 2017
Športni turizem ostaja že vrsto let med prioritetnimi usmeritvami družbe Hoteli Bernardin, d.d. Gre za rastoči tržni segment v turizmu, ki ima poleg zdravega načina življenja in aktivnega preživljanja prostega časa, tudi pozitivni vpliv na poslovanje hotelov v mesecih izven poletne počitniške sezone. K promociji športnega turizma prispeva tudi partnerstvo z Olimpijskim komitejem Slovenija, zato tudi letos nadaljujemo skupno sodelovanje.

Spremenjen prometni režim zaradi 4. istrskega maratona

3. 4. 2017
Obveščamo vas, da bomo v nedeljo, 9. aprila 2017, organizirali eno največjih športno-rekreativnih prireditev v slovenski Istri 4. Istrski maraton. Za zagotavljanje varnosti tekačev bodo v času prireditve med 11. in 15. uro nekateri cestni odseki in poti popolnoma zaprti.