Hoteli Bernardin
Show menu

Novice

Nova uprava družbe Hoteli Bernardin d.d.

Portorož, 21. 12. 2017
Nadzorni svet družbe Hoteli Bernardin, d.d je imenoval novo dvočlansko upravo. Nov predsednik uprave bo Rajko Rešek in član uprave Dušan Mandič. Navedene spremembe bodo stopile v veljavo 1.1.2018. Poslovni rezultati so boljši v primerjavi z lanskim letom in nad načrtovanimi, zato bodo zaposleni v družbi Hoteli Bernardin v začetku naslednjega leta prejeli nagrado za poslovno uspešnost.

Kako trolčki delijo srečo v Grand hotelu Bernardin

12. 12. 2017
V četrtek, 7.12.2017, je družba Hoteli Bernardin v Grand hotelu Bernardin organizirala praznično prireditev za otroke zaposlenih. Otroško predstavo z naslovom; ''Kako Trolčki delijo srečo?'' si je ogledalo 90 otrok in njihovih staršev.

Investicija v sobe Grand hotela Bernardin

1. 12. 2017
Prenova zajema razširitev sobe s kopalnicami in balkoni. Interjer novih sob je zasnovan sodobno in bo omogočal funkcionalno organizacijo prostora ter odprt pogled na morje. Poleg sodobnega notranjega dizajna, bodo v sobah prenovljene talne in stenske obloge, vodovodna in električna inštalacija. Sobe bodo opremljene tudi s t.i. sobnim krmiljenjem posameznih funkcij v sobi, vezanih tudi na varčevanje energije.

Izzivalec ulice v Grand hotelu Bernardin

1. 12. 2017
V torek, 28.11.2017, je program Neodvisen.si ob podpori družbe Hoteli Bernardin v Grand hotelu Bernardin izvedel dogodek ''Izzivalec ulice'', ki ga je obiskalo približno 150 udeležencev; zaposlenih, predstavnikov lokalne skupnosti in izobraževalnih ustanov.