Hoteli Bernardin
Show menu

Investicija v sobe Grand hotela Bernardin

1. 12. 2017
Prenova sob Grand hotela Bernardin se bo izvedla v obdobju med decembrom 2017 in marcem 2018. S prenovo sob želimo dvigniti kakovost bivanja in storitev ter poslovno konkurenčnost.

Prenova zajema razširitev sobe s kopalnicami in balkoni. Interjer novih sob je zasnovan sodobno in bo omogočal funkcionalno organizacijo prostora ter odprt pogled na morje. Poleg sodobnega notranjega dizajna, bodo v sobah prenovljene talne in stenske obloge, vodovodna in električna inštalacija. Sobe bodo opremljene tudi s t.i. sobnim krmiljenjem posameznih funkcij v sobi, vezanih tudi na varčevanje energije. Vrednost investicije bo znašala 5,4 mio €.

S prenovo sob želimo Grand hotelu Bernardin dvigniti kakovost bivanja in storitev ter poslovno konkurenčnost. Obdobje prenove zaprtega hotela bomo izkoristili za razvoj in izobraževanje lastnega kadra.

Opis hotela

Grand Hotel Bernardin je bil zgrajen leta 1977, razpolaga z 241 sobami z balkonom in pogledom na morje. Dodatna ponudba hotela obsega še bazen z ogrevano morsko vodo, center dobrega počutja Paradise Spa, restavracije, Grand Café  s teraso in največji hotelski kongresni center v Sloveniji. Hotelske sobe so bile nazadnje delno obnovljene leta 1995 in 2000. Leta 1996 je bil zgrajen kongresni center v 11 nadstropju, 2005 dvorana Europa  ter leta 2008 wellness center Paradise Spa, ki predstavlja zadnjo večjo investicijo.

Hoteli Bernardin, d.d.