Hoteli Bernardin
Show menu

Začetek investicije v San Simon Resortu

10. 1. 2019

V San Simon resortu je nov lastnik pričel z vlaganji v posodobitev hotelske infrastrukture in spremljajoče počitniške ponudbe.  Investicija v hotel Haliaetum z bazenom in depandanse so bo zaključila do konca marca, preostala vlaganja v dve restavraciji in tobogan pa do sredine aprila 2019. 

Nov lastnik San Simon resorta podjetje Hotelske nepremičnine, d.o.o. je z dne 9.1.2019 začel z napovedanimi vlaganji v hotelsko infrastrukturo. Prenovitvena dela bodo obsegala posodobitev hotela Haliaetum, depandanse Sirena, glavne restavracije San Simon, restavracije Bistro, rekonstrukcijo tobogana in bazena v hotelu Haliaetum.

Predmet prenove vključuje celovito prenovo hotela Haliaetum ter depandanse Sirena, povečanje števila ležišč v obeh navedenih objektih, celovito prenovo notranjega bazena, vodnega tobogana in restavracije Bistro ter delno prenovo glavne restavracije.

Po terminskem načrtu bo prva izvedbena faza obnovitvenih del potekala v namestitveni del hotela z bazenom in depandanso ter bo predvidoma zaključena do konca marca, preostala dela v glavno in restavracijo Bistro ter tobogan pa do sredine aprila 2019.

Izvajalec investicije je podjetje Active Design d.o.o. Vrednost investicije znaša 1,8 mio €.

S prenovljenimi sobami in posodobljeno ponudbo bo San Simon dvignili udobje in kakovost bivanja ter s tem konkurenčnost hotelskega resorta na počitniškem segmentu domačega in mednarodnega trga.  Lastnik posledično pričakuje višjo zasedenost hotela in dodano tržno  vrednost na bivanje gosta. 

Hotelske nepremičnine, d.o.o.

Kontaktni osebi:

mag. Zoran Perše, direktor Hotelske nepremičnine, d.o.o.

zoran.perse@modra.si

Roman Jerman, direktor Hotelske nepremičnine, d.o.o.

roman.jerman@kapitalska-druzba.si