Hoteli Bernardin
Show menu

Novice

San Simon znova prejel nagrado za najboljše kopališče

12. 10. 2018
V oktobru je potekal že 28. izbor ''Naj kopališče'', kjer je sodelovalo 84 kopališč iz vse Slovenije, nagrade pa so podelili še v kategoriji naravno, letno in pokrito kopališče. Akcijo podpira RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro Slovenija in lokalnimi radijskimi postajami.

65. GTZ in Dnevi slovenskega turizma v Hotelih Bernardin

Portorož, 10. 10. 2018
V Hotelih Bernardin smo, od 8. do 10. 2018, gostili 65. Gostinsko turistični zbor in Dneve slovenskega turizma. Poleg gostiteljske vloge, smo z odlično ekipo potrdili svoj sloves hotelske kakovosti tudi s sodelovanjem na strokovnih tekmovanjih.

V Ironmanu 70.3 Slovenian Istria je tekmovala tudi naša Sanela

28. 9. 2018
V nedeljo 23.9. se je na naši slovenski obali odvijal odmeven športni dogodek I Feel Slovenia ironman 70.3 Slovenian Istria. Udeležilo se je okoli 1.400 udeležencev. Med njimi se je borila tudi istrska ekipa – Love Istria.

Varstvo otrok zaposlenih v družbi Hoteli Bernardin d.d.

14. 3. 2018
Prav tako, v času druge stavke zaposlenih v javnem sektorju, smo v Hotelih Bernardin uredili varstvo otrok zaposlenih od 4. do 14. leta starosti. Naša animacijska ekipa je poskrbela, da jim ni bilo dolgčas.

Hoteli Bernardin prejeli nagrado ''Top 10 premium resort meeting hotels'' na Conventi 2018

29. 1. 2018
Naši zaposleni iz MICE oddelka so znova zastopali barve Hotelov Bernardin. V sklopu kongresa, na slavnostni podelitvi; ''Meeting Stars Award Ceremony'', ki se je odvijala prvi dan v Hotelu Union, smo kot eni izmed finalistov na področju ''Top 10 premium resort meeting hotels'', prejeli tudi nagrado, ki je bila določena na podlagi ocene skritega gosta MICE dogodka.

Redna izobraževanja za višanje kakovosti storitev v Hotelih Bernardin

29. 1. 2018
V mesecu januarju smo v Hotelih Bernardin opravili sklop mesečnih izobraževanj operative hotela, na katerih so zaposleni dopolnjevali znanje iz svoje stroke.

Nova uprava družbe Hoteli Bernardin d.d.

Portorož, 21. 12. 2017
Nadzorni svet družbe Hoteli Bernardin, d.d je imenoval novo dvočlansko upravo. Nov predsednik uprave bo Rajko Rešek in član uprave Dušan Mandič. Navedene spremembe bodo stopile v veljavo 1.1.2018. Poslovni rezultati so boljši v primerjavi z lanskim letom in nad načrtovanimi, zato bodo zaposleni v družbi Hoteli Bernardin v začetku naslednjega leta prejeli nagrado za poslovno uspešnost.

Kako trolčki delijo srečo v Grand hotelu Bernardin

12. 12. 2017
V četrtek, 7.12.2017, je družba Hoteli Bernardin v Grand hotelu Bernardin organizirala praznično prireditev za otroke zaposlenih. Otroško predstavo z naslovom; ''Kako Trolčki delijo srečo?'' si je ogledalo 90 otrok in njihovih staršev.

Investicija v sobe Grand hotela Bernardin

1. 12. 2017
Prenova zajema razširitev sobe s kopalnicami in balkoni. Interjer novih sob je zasnovan sodobno in bo omogočal funkcionalno organizacijo prostora ter odprt pogled na morje. Poleg sodobnega notranjega dizajna, bodo v sobah prenovljene talne in stenske obloge, vodovodna in električna inštalacija. Sobe bodo opremljene tudi s t.i. sobnim krmiljenjem posameznih funkcij v sobi, vezanih tudi na varčevanje energije.

Izzivalec ulice v Grand hotelu Bernardin

1. 12. 2017
V torek, 28.11.2017, je program Neodvisen.si ob podpori družbe Hoteli Bernardin v Grand hotelu Bernardin izvedel dogodek ''Izzivalec ulice'', ki ga je obiskalo približno 150 udeležencev; zaposlenih, predstavnikov lokalne skupnosti in izobraževalnih ustanov.