Hoteli Bernardin
Show menu

Novice

Kako trolčki delijo srečo v Grand hotelu Bernardin

12. 12. 2017
V četrtek, 7.12.2017, je družba Hoteli Bernardin v Grand hotelu Bernardin organizirala praznično prireditev za otroke zaposlenih. Otroško predstavo z naslovom; ''Kako Trolčki delijo srečo?'' si je ogledalo 90 otrok in njihovih staršev.

Investicija v sobe Grand hotela Bernardin

1. 12. 2017
Prenova zajema razširitev sobe s kopalnicami in balkoni. Interjer novih sob je zasnovan sodobno in bo omogočal funkcionalno organizacijo prostora ter odprt pogled na morje. Poleg sodobnega notranjega dizajna, bodo v sobah prenovljene talne in stenske obloge, vodovodna in električna inštalacija. Sobe bodo opremljene tudi s t.i. sobnim krmiljenjem posameznih funkcij v sobi, vezanih tudi na varčevanje energije.

Izzivalec ulice v Grand hotelu Bernardin

1. 12. 2017
V torek, 28.11.2017, je program Neodvisen.si ob podpori družbe Hoteli Bernardin v Grand hotelu Bernardin izvedel dogodek ''Izzivalec ulice'', ki ga je obiskalo približno 150 udeležencev; zaposlenih, predstavnikov lokalne skupnosti in izobraževalnih ustanov.

Zapore cest - 5. Istrski kolesarski maraton

13. 9. 2017
V soboto, 23. 9. in v nedeljo, 24. 9. 2017 organiziramo 5. Istrski kolesarski maraton, ki ima tokrat izhodišče v Portorožu. V priponki pošiljamo letak o prireditvi in zaporah cest.

Uspešno poslovanje družbe Hoteli Bernardin

11. 9. 2017
Poslovanje družbe Hoteli Bernardin, d.d. je v prvih osmih mesecih letu 2017 uspešno. Poslovni rezultati so boljši v primerjavi z lani in nad načrtovanimi.

Dogodek pod zvezdami - Active DY Party prestavljen

11. 8. 2017
Dogodek Active DJ Party, plaža San Simon, zaradi napovedi slabega vremena prestavljen.

Obvestilo za javnost - Kopališče hotela Vile Park je ponovno odprto

7. 8. 2017
Obveščamo vas, da je po zadnjih analizah Nacionalnega inštituta za varovanje zdravje, morska voda na območju kopališča Hotela Vile Park neoporečna in čista ter primerna za kopanje. Kopališče je ponovno odprto.

Obvestilo za javnost

4. 8. 2017
S strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje, smo dne 4.8.2017 prejeli obvestilo o neustrezni kakovosti morske vode na kopališču Hotela Vile Park. Skladno s prejetim obvestiloma in priporočilom o začasni prepovedi kopanja v morju, smo nemudoma zavzeli ustrezne ukrepe.

Varno poletje - okrogla miza "Privlačnost in varnostna tveganja turističnih prireditev"

7. 6. 2017
UP FTŠ Turistica, družba Hoteli Bernardin d.d. in Policijska uprava Koper smo danes že peto leto zapored izvedli preventivno aktivnost za večjo varnost med turistično sezono. Vsako leto damo poudarek specifični problematiki, letos pa smo se določili, da organiziramo predavanja, podkrepljena s konkretnimi primeri, in okroglo mizo, na kateri so govorci skušali osvetliti širšo problematiko organizacije javnih prireditev, ki med drugim vplivajo tudi na varnost in občutek varnosti vseh nas.

Hoteli Bernardin prejeli 5 modrih zastav

Portorož, 9. 5. 2017
Društvo Doves Fee je tudi letos v okviru Internautice podelilo slovenskim kopališčem modre zastave. Med prejemniki je 15 slovenskih naravnih kopališč in marin, med temi je 5 zastav podeljenih kopališčem in marini v lasti in upravljanju družbe Hoteli Bernardin.