Hoteli Bernardin
Show menu

Novice

Zapore cest - 5. Istrski kolesarski maraton

13. 9. 2017
V soboto, 23. 9. in v nedeljo, 24. 9. 2017 organiziramo 5. Istrski kolesarski maraton, ki ima tokrat izhodišče v Portorožu. V priponki pošiljamo letak o prireditvi in zaporah cest.

Uspešno poslovanje družbe Hoteli Bernardin

11. 9. 2017
Poslovanje družbe Hoteli Bernardin, d.d. je v prvih osmih mesecih letu 2017 uspešno. Poslovni rezultati so boljši v primerjavi z lani in nad načrtovanimi.

Dogodek pod zvezdami - Active DY Party prestavljen

11. 8. 2017
Dogodek Active DJ Party, plaža San Simon, zaradi napovedi slabega vremena prestavljen.

Obvestilo za javnost - Kopališče hotela Vile Park je ponovno odprto

7. 8. 2017
Obveščamo vas, da je po zadnjih analizah Nacionalnega inštituta za varovanje zdravje, morska voda na območju kopališča Hotela Vile Park neoporečna in čista ter primerna za kopanje. Kopališče je ponovno odprto.

Obvestilo za javnost

4. 8. 2017
S strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje, smo dne 4.8.2017 prejeli obvestilo o neustrezni kakovosti morske vode na kopališču Hotela Vile Park. Skladno s prejetim obvestiloma in priporočilom o začasni prepovedi kopanja v morju, smo nemudoma zavzeli ustrezne ukrepe.

Varno poletje - okrogla miza "Privlačnost in varnostna tveganja turističnih prireditev"

7. 6. 2017
UP FTŠ Turistica, družba Hoteli Bernardin d.d. in Policijska uprava Koper smo danes že peto leto zapored izvedli preventivno aktivnost za večjo varnost med turistično sezono. Vsako leto damo poudarek specifični problematiki, letos pa smo se določili, da organiziramo predavanja, podkrepljena s konkretnimi primeri, in okroglo mizo, na kateri so govorci skušali osvetliti širšo problematiko organizacije javnih prireditev, ki med drugim vplivajo tudi na varnost in občutek varnosti vseh nas.

Hoteli Bernardin prejeli 5 modrih zastav

Portorož, 9. 5. 2017
Društvo Doves Fee je tudi letos v okviru Internautice podelilo slovenskim kopališčem modre zastave. Med prejemniki je 15 slovenskih naravnih kopališč in marin, med temi je 5 zastav podeljenih kopališčem in marini v lasti in upravljanju družbe Hoteli Bernardin.

Obvestilo o spremembi pomembnih deležev

20. 4. 2017
Družba za upravljanje bank, d.d. (v nadaljevanju; DUTB) v skladu z Zakonom o trgu finančnih instrumentov (Uradni list RS, št. 108/10, s spremembami in dopolnitvami) in Sklepom o informacijah o pomembnih deležih (Uradni list RS, št. 72/16 in 80/16), obvešča o spremembi pomembnih deležev v družbi Hoteli Bernardin d.d.

Velikonočni prazniki pred vrati

10. 4. 2017
V obdobju velikonočnih praznikov (13.4.-17.4) imamo v družbi Hoteli Bernardin hotele polno zasedene. Največ gostov prihaja iz Avstrije, Italije in Nemčije. V primerjavi z lani je zasedenost boljša za 20%. Med gosti, ki že tradicionalno obiskujejo Portorož v tem obdobju, so jadralci, ki se udeležijo Velikonočne regate. V naših hotelih bivajo že od 8.4 dalje in prihajajo iz Italije, Nemčije, Avstrije, Švice, Turčije in Madžarske, skupaj ustvarijo več kot 2300 nočitev.

Olimpijski komite Slovenije in HOTELI Bernardin nadaljujejo s sodelovanjem

3. 4. 2017
Športni turizem ostaja že vrsto let med prioritetnimi usmeritvami družbe Hoteli Bernardin, d.d. Gre za rastoči tržni segment v turizmu, ki ima poleg zdravega načina življenja in aktivnega preživljanja prostega časa, tudi pozitivni vpliv na poslovanje hotelov v mesecih izven poletne počitniške sezone. K promociji športnega turizma prispeva tudi partnerstvo z Olimpijskim komitejem Slovenija, zato tudi letos nadaljujemo skupno sodelovanje.