Hoteli Bernardin
Show menu

Novice

40 let Bernardina, izbor likovne zbirke

7. 7. 2016
Ob obeležju 40. Obletnice Hotelov Bernardin vas vabimo na ogled razstave umetniških del v času od 8.7. – 31.8.2016 , v Mestno Galerijo Piran, na Tartinijevem trgu.

Varnost je prednost

15. 6. 2016
UP FTŠ Turistica, družba Hoteli Bernardin d.d. in Policijska uprava Koper smo že peto leto zapored izvedli preventivno aktivnost za večjo varnost med turistično sezono.

Hoteli Bernardin prejeli polni certifikat družini prijazno podjetje

6. 6. 2016
Maja 2016 je podjetje Hoteli Bernardin, d.d. prejelo polni certifikat Družini prijazno podjetje. S tem želi biti organizacija, ki vidi dolgoročno poslovno uspešnost v sodelovanju z zaposlenimi in si prizadeva za prijazno uskladitev med poslovnim in zasebnim življenjem.

Kopališča Hotelov Bernardin tudi letos v modrih zastavah

12. 5. 2016
Letos so na sejmu Internautica podelili 16 modrih zastav urejenim kopališčem in marinam. Hoteli Bernardin so prejeli skupaj 6 modrih zastav, 5 za kopališča na Bernardinu, v Salineri, Strunjanu, San Simonu v Izoli in za kopališče v Kampu Lucija. Modro zastavo je prejela tudi Marina Bernardin.

Spremenjen prometni režim zaradi istrskega maratona

7. 4. 2016
Obveščamo vas, da bomo v nedeljo, 12. aprila 2015, organizirali eno največjih športno-rekreativnih prireditev v slovenski Istri 1. Istrski maraton. Za zagotavljanje varnosti tekačev bodo v času prireditve med 11. in 15. uro nekateri cestni odseki in poti popolnoma zaprti.

AS - Arheologija za vse. Oživljanje arheološkega parka Simonov zaliv.

Simonov zaliv, 8. 3. 2016
Arheološko najdišče Simonov zaliv je kulturni spomenik državnega pomena, katerega upravljavec je Inštitut za dediščino Sredozemlja ZRS UP od leta 2010 dalje. Gre za najbolje ohranjene in raziskane ostanke rimske obmorske vile s pristaniščem v Sloveniji.

Hoteli Bernardin prejeli polni certifikat družini prijazno podjetje,

12. 2. 2016
Uspešno smo opravili revizijo s strani zunanjega ocenjevalca in prejeli polni certifikat Družini prijazno podjetje.

San Simon s toplotno črpalko zrak - voda

Portorož, 23. 12. 2015
V San Simon resortu so 22.12.2015 predstavili in slavnostno zagnali toplotno črpalko zrak –voda. Sistem energetske oskrbe s toplotno črpalko je okolju prijazen projekt, ki so ga v družbi Hoteli Bernardin izpeljali v partnerskem sodelovanju s podjetjem GGE d.o.o. S tem uresničujejo zastavljene cilje trajnostnega razvoja. Prve konkretne korake v smeri trajnostnih rešitev na področju energetske učinkovitosti so v družbi Hoteli Bernardin izpeljali že v lanskem letu s postavitvijo toplotne črpalke morje-voda v Grand hotelu Bernardin in hotelu Salinera.

Ob morju je zima prijaznejša. Praznični december v Portorožu in Piranu

Portorož, Piran, 6. 11. 2015
Vas že zdaj zebe ob misli na prihajajočo zimo in sneg? Ob morju je zima prijaznejša: temperature so krepko nad slovenskim povprečjem, snega ni, odlično morsko kosilo pa si lahko privoščite kar zunaj na sončni terasi. Dodajte še romantičen sprehod po Piranu, sproščanje v enem izmed portoroških centrov dobrega počutja in pozabili boste na vse hudo. Ob vsem tem pa ne boste zamudili decembrskega prazničnega vzdušja!

Nova uprava družbe Hoteli Bernardin d.d.

Portorož, 2. 11. 2015
Nadzorni svet se je seznanil s predlogom Marka Jazbeca za sporazumno prenehanje opravljanja funkcije predsednika uprave in ga s 1.11.2015 razrešil s funkcije predsednika uprave družbe Hoteli Bernardin d.d.