Hoteli Bernardin
Show menu

Novice

Kolesarjenje z Luko Mezgecom v San Simonu 23. - 25. oktobra

Izola, 13. 10. 2015
Tridnevni paket vodenega kolesarskega uživanja po Slovenske Istri z namestitvijo v hotelih San Simon Izola.

Hoteli Bernardin so prejeli nagrado BRAND LEADER AWARD 2015 za postavitev novih standardov in razvoja kongresnega turizma na področju JV regije.

Portorož, 7. 10. 2015
Nagrado so prejeli v okviru 5. poslovne konference SEET 2015 (South East Europe Tourism) z naslovom »Kako povečati konkurenčnost in prihodke iz naslova turizma na področju JV Evrope. Nagrada »Brand Leader Award« se podeljuje na osnovi vrsto standardiziranih meril ki vključujejo inovativnost, visoko stopnjo tržne prepoznavnosti in pozicioniranje avtentičnega izdelka.

Pod morjem okoli sveta

Portorož, 21. 7. 2015
Letošnji poletni program za otroke in odrasle je obogaten z multimedijsko predstavitvijo z naslovom ' Pod morjem okoli sveta'. V treh terminih 28.07.2015, 04.08.2015 in 11.08.2015 ob 20.00, bo v hotelu Histrion Andrej Voje gostom približal podvodni svet.

Z električno mobilnostjo gostom in okolju prijazni

Portorož, 3. 7. 2015
Družba Hoteli Bernardin je strateško zavezana k načelu trajnostnega razvoja in s tem odgovornosti do okoljskih poslovnih odločitev, povezanih z vlaganji na tem področju. V hotelih postopno in vztrajno vpeljuje trajnostne rešitve na področju energetske učinkovitosti.

Nagrada: vikend paket za celo družino v hotelih Bernardin Group po vaši izbiri

Portorož, 17. 6. 2015
Nagrada: vikend paket za celo družino v hotelih Bernardin Group po vaši izbiri.

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo posadil vrtnico Portorož

Portorož, 28. 5. 2015
Že četrto leto zapored bo Portorož zaživel v znamenju vrtnic, predstavili pa bodo tudi bogato ponudbo wellnessa, ki je eden najmočnejših portoroških turističnih produktov. Kraj se bo tako od 30. maja do 7. junija skozi prefinjen vonj vrtnic predstavil kot moderna in elegantna destinacija, kjer lahko obiskovalci poskrbijo za svoje zdravje in lepoto. V tem času bodo gostinski lokali ponujali posebne menuje, sladice in koktejle z vrtnicami, hoteli pa bodo pripravili wellness pakete na temo te kraljice med cvetlicami.

Varno poletje - Preventivna akcija

Portorož, 28. 5. 2015
Policijska uprava Koper je v sodelovanju z družbo Hoteli Bernardin d.d. in UP FTŠ Turistica letos že četrtič izvedla preventivno akcijo 'Varno poletje'.

Trip Advisor podelil Grand hotelu Bernardin "Certificate of Excellence Award - Winner 2015"

Porotorož, 21. 5. 2015
Grand hotel Bernardin je prejel od največje svetovne spletne skupnosti potnikov Trip Advisor priznanje kakovosti.

Hoteli Bernardin tudi letos prejeli modre zastave

Portorož, 7. 5. 2015
Na sejmu Internautica so podelili 16 modrih zastav urejenim kopališčem in marinam. Hoteli Bernardin so prejeli skupaj 6 modrih zastav, 5 za kopališči na Bernardinu, v Salineri Strunjan, San Simonu v Izoli in za kopališče v kampu Lucija. Modro zastavo je prejela tudi Marina Bernardin.

Hervis šport vikend v Salineri

Portorož, 15. 4. 2015
V sodelovanju s podjetjem HERVIS organiziramo tekaško-kolesarski testni vikend (18. – 19.4.).