Hoteli Bernardin
Show menu

Novice

Hoteli Bernardin prejeli polni certifikat družini prijazno podjetje,

12. 2. 2016
Uspešno smo opravili revizijo s strani zunanjega ocenjevalca in prejeli polni certifikat Družini prijazno podjetje.

San Simon s toplotno črpalko zrak - voda

Portorož, 23. 12. 2015
V San Simon resortu so 22.12.2015 predstavili in slavnostno zagnali toplotno črpalko zrak –voda. Sistem energetske oskrbe s toplotno črpalko je okolju prijazen projekt, ki so ga v družbi Hoteli Bernardin izpeljali v partnerskem sodelovanju s podjetjem GGE d.o.o. S tem uresničujejo zastavljene cilje trajnostnega razvoja. Prve konkretne korake v smeri trajnostnih rešitev na področju energetske učinkovitosti so v družbi Hoteli Bernardin izpeljali že v lanskem letu s postavitvijo toplotne črpalke morje-voda v Grand hotelu Bernardin in hotelu Salinera.

Ob morju je zima prijaznejša. Praznični december v Portorožu in Piranu

Portorož, Piran, 6. 11. 2015
Vas že zdaj zebe ob misli na prihajajočo zimo in sneg? Ob morju je zima prijaznejša: temperature so krepko nad slovenskim povprečjem, snega ni, odlično morsko kosilo pa si lahko privoščite kar zunaj na sončni terasi. Dodajte še romantičen sprehod po Piranu, sproščanje v enem izmed portoroških centrov dobrega počutja in pozabili boste na vse hudo. Ob vsem tem pa ne boste zamudili decembrskega prazničnega vzdušja!

Nova uprava družbe Hoteli Bernardin d.d.

Portorož, 2. 11. 2015
Nadzorni svet se je seznanil s predlogom Marka Jazbeca za sporazumno prenehanje opravljanja funkcije predsednika uprave in ga s 1.11.2015 razrešil s funkcije predsednika uprave družbe Hoteli Bernardin d.d.

Kolesarjenje z Luko Mezgecom v San Simonu 23. - 25. oktobra

Izola, 13. 10. 2015
Tridnevni paket vodenega kolesarskega uživanja po Slovenske Istri z namestitvijo v hotelih San Simon Izola.

Hoteli Bernardin so prejeli nagrado BRAND LEADER AWARD 2015 za postavitev novih standardov in razvoja kongresnega turizma na področju JV regije.

Portorož, 7. 10. 2015
Nagrado so prejeli v okviru 5. poslovne konference SEET 2015 (South East Europe Tourism) z naslovom »Kako povečati konkurenčnost in prihodke iz naslova turizma na področju JV Evrope. Nagrada »Brand Leader Award« se podeljuje na osnovi vrsto standardiziranih meril ki vključujejo inovativnost, visoko stopnjo tržne prepoznavnosti in pozicioniranje avtentičnega izdelka.

Pod morjem okoli sveta

Portorož, 21. 7. 2015
Letošnji poletni program za otroke in odrasle je obogaten z multimedijsko predstavitvijo z naslovom ' Pod morjem okoli sveta'. V treh terminih 28.07.2015, 04.08.2015 in 11.08.2015 ob 20.00, bo v hotelu Histrion Andrej Voje gostom približal podvodni svet.

Z električno mobilnostjo gostom in okolju prijazni

Portorož, 3. 7. 2015
Družba Hoteli Bernardin je strateško zavezana k načelu trajnostnega razvoja in s tem odgovornosti do okoljskih poslovnih odločitev, povezanih z vlaganji na tem področju. V hotelih postopno in vztrajno vpeljuje trajnostne rešitve na področju energetske učinkovitosti.

Nagrada: vikend paket za celo družino v hotelih Bernardin Group po vaši izbiri

Portorož, 17. 6. 2015
Nagrada: vikend paket za celo družino v hotelih Bernardin Group po vaši izbiri.

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo posadil vrtnico Portorož

Portorož, 28. 5. 2015
Že četrto leto zapored bo Portorož zaživel v znamenju vrtnic, predstavili pa bodo tudi bogato ponudbo wellnessa, ki je eden najmočnejših portoroških turističnih produktov. Kraj se bo tako od 30. maja do 7. junija skozi prefinjen vonj vrtnic predstavil kot moderna in elegantna destinacija, kjer lahko obiskovalci poskrbijo za svoje zdravje in lepoto. V tem času bodo gostinski lokali ponujali posebne menuje, sladice in koktejle z vrtnicami, hoteli pa bodo pripravili wellness pakete na temo te kraljice med cvetlicami.