Hoteli Bernardin
Show menu

Novice

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo posadil vrtnico Portorož

Portorož, 28. 5. 2015
Že četrto leto zapored bo Portorož zaživel v znamenju vrtnic, predstavili pa bodo tudi bogato ponudbo wellnessa, ki je eden najmočnejših portoroških turističnih produktov. Kraj se bo tako od 30. maja do 7. junija skozi prefinjen vonj vrtnic predstavil kot moderna in elegantna destinacija, kjer lahko obiskovalci poskrbijo za svoje zdravje in lepoto. V tem času bodo gostinski lokali ponujali posebne menuje, sladice in koktejle z vrtnicami, hoteli pa bodo pripravili wellness pakete na temo te kraljice med cvetlicami.

Varno poletje - Preventivna akcija

Portorož, 28. 5. 2015
Policijska uprava Koper je v sodelovanju z družbo Hoteli Bernardin d.d. in UP FTŠ Turistica letos že četrtič izvedla preventivno akcijo 'Varno poletje'.

Trip Advisor podelil Grand hotelu Bernardin "Certificate of Excellence Award - Winner 2015"

Porotorož, 21. 5. 2015
Grand hotel Bernardin je prejel od največje svetovne spletne skupnosti potnikov Trip Advisor priznanje kakovosti.

Hoteli Bernardin tudi letos prejeli modre zastave

Portorož, 7. 5. 2015
Na sejmu Internautica so podelili 16 modrih zastav urejenim kopališčem in marinam. Hoteli Bernardin so prejeli skupaj 6 modrih zastav, 5 za kopališči na Bernardinu, v Salineri Strunjan, San Simonu v Izoli in za kopališče v kampu Lucija. Modro zastavo je prejela tudi Marina Bernardin.

Hervis šport vikend v Salineri

Portorož, 15. 4. 2015
V sodelovanju s podjetjem HERVIS organiziramo tekaško-kolesarski testni vikend (18. – 19.4.).

Plesni Coctail v Portorožu

Portorož, 6. 3. 2015
Grand hotel Bernardin bo od 13. do 15. marca v znamenju plesnih ritmov. Dvorana Emerald v Kongresnem centru Bernardin bo za vikend postala plesna dvorana in vrata bodo odprta vsem ljubiteljem družabnih plesov.

Luka Mezgec promotor Hotelov Bernardin

Portorož, 20. 2. 2015
V okviru kolesarske prireditve Adria Bike Show, ki se bo odvijala od 27.2. do 1.3.2015 v Izoli, sta najboljši slovenski kolesar Luka Mezgec in Marko Jazbec, predsednik uprave družba Hoteli Bernardin, podpisala pogodbo o sodelovanju. Luka Mezgec bo promotor družbe Hoteli Bernardin in v času kolesarskih priprav v Sloveniji.

Nagradna igra: Osvojite 3 dnevne počitnice za celo družino v Hotelu Histrion

Portorož, 17. 2. 2015
Zahvaljujemo se sodelujočim v nagradni igri: Osvojite nepozabno stilsko preobrazbo za celo družino!

Metropol Resort prodan

Portorož, 11. 2. 2015
Družba Hoteli Bernardin d.d. je zaključila prodajni postopek. Prenesla je del svojega premoženja, Metropol resort, ki zajema Grand hotel Metropol, hotel Lucijo, hotel Rožo, hotel Barbaro in plažne objekte, na novo ustanovljeno podjetje Hoteli Metropol d.o.o. Novi lastnik celotnega podjetja Hoteli Metropol d.o.o. je družba Hoteli Cavtat d.d., članica skupine Liburnia Riviera Hoteli Opatija.

Hoteli Bernardin na Conventi z lokalno ponudbo!

Ljubljana, 22. 1. 2015
Na Conventi se letos predstavlja 135 ponudnikov kongresnih storitev iz 15 držav in razstavljavcev iz 17 držav.