Istriana - Doživite nove vsebine v St. Bernardin Resortu. - Hoteli Bernardin
Hotel Histrion NOVO 2020Edinstveno doživetje Istre
Hotel Histrion NOVO 2020Vodni park Sea Park Termaris
Hotel Histrion NOVO 2020Edinstveno doživetje Istre
123
overlay

NOVO - pomlad / poletje 2020

Občuti Istro

Istriana ponuja edinstveno doživetje Istre, ki je tesno prepleteno s tradicijo in zgodovino lokalnega okolja. Istro boste srečali na različnih točkah St. Bernardin resorta. Občutili boste popolnost Istre skozi vsa čutila in njeno gostoljubje v vseh letnih časih.


Doživite nove vsebine v St. Bernardin Resortu:

Hotel Histrion center dobrega počutja Relax & Spa Benedicta
vodni park Sea Park Termaris rustikalna restavracija Belin
zeliščna promenada Aromarium
Zgodba Istriane se skriva v podobi Belinove rastline (lat. Hyoscyamus niger). Cvet sestoji iz peterice listov, ki se povezujejo s petimi elementi zemlje in petimi čutili. Vsak barviti list predstavlja točko doživetja v resortu; morska voda v bazenu - šepet valov, soba - neskončen razgled, wellness - blagodejni dotik, kulinarika - avtentični okusi, zeliščni vrt - vonj avtohtonih zelišč.

Občutite popolnost Istre skozi vsa čutila in njeno gostoljubje v vseh letnih časih

Hotel Histrion

Poglej ... v neskončno modrino morja

Prenovljenih 276 sob v pastelnih, naravnih tonih s pridihom Istre in neskončnim razgledom na morje, ponujajo oazo za popolni odklop od vsakdana. V sobi lahko občudujete vse najbolj znane podobe Istre.

Sea Park Termaris

Prisluhni ... šepetu morja

V prenovljenem bazenskem kompleksu z morsko vodo - Sea Park Termaris - se na 2400 mpovršin razprostirata cona A, namenjena za razvajanje in sprostitev ter cona B, namenjena zabavnim aktivnostim na vodi.

Relax & Spa Benedicta

Občuti ... dotik Istre

Prenovljeni svet savn in masaž se razprostira na 600 m2 ter ponuja spa storitve z lokalnimi sestavinami, kot so: oljčno olje, sol, grozdje, vrtnica in lokalna zelišča. Ponudba obsega: aromaterapije, zvočne terapije, solno sobo, masaže in lepotne tretmaje.

Restavracija Belin

Okusi ... sončne gurmanske užitke

V restavraciji Belin je sezonsko-lokalno pripravljena ponudba, navdihnjena s tradicionalnimi recepti istrske kulinarike. Za ščepec topline in sončni okus bo poskrbel pridih Belina (ti. bog sonca), sončno božanstvo naših prednikov. 

Promenada Aromarium

Vdihni ... inspiracijo narave

Na zeliščni promenadi Aromariun bodo zasejana avtohtona istrska zelišča: sivka, brin, rožmarin, mirta … ki uspevajo na področju slovenske Istre. Njihove aromatične učinke boste spoznali skozi raziskovanje sprehajalne poti.