Počitnice zima: januar, februar 2020, Portorož, Strunjan, Izola - Hoteli Bernardin
V objemu tople zime na MediteranuČas za moder oddih na slovenski Obali.
overlay

Zimska sprostitev v Bernardinu, Salineri & San Simonu

Zima na slovenski Obali sta odlična za popolni oddih, kjer v mili mediteranski klimi vaše telo predihate na svežem morskem zraku. Dan pričnete z odlično vodeno animacijo v bazenu z ogrevano morsko vodo, popoldan odkrivate barvite kotičke v Istri. 

Zimska sprostitev v Portorožu

V bazenu v Paradise Spa pa lahko preko panoramskega razgleda občudujete sončni zahod. Nabor živahnih dogodkov za vsak okus.


Prestižni hotel se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran. Ponuja vrhunski wellness center dobrega počutja Paradise Spa.Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje.

Po zimski navdih v Strunjan


Energijski park Salinera leži v samem osrčju vedno zelenega resorta, kjer se med zelenimi borovci nahaja 12 energijskih točk. Energijske točke pozitivno vplivajo na izboljšanje celovitega počutja posameznika. Center dobrega počutja Syra ponuja terapevtske, sprostitvene in negovalne tretmaje za telo in obraz ... za popolno pripravo telesa na hladnejše zimsko obdobje. V hotelu je na razpolago notranji bazen z morsko vodo ter wellness center Syra, kjer si lahko privoščite različne lepotne tretmaje in masaže.

Po aktiven oddih v Izolo


V Izoli vam idej za re-kreativne, nikoli ne zmanjka. Nekaj namigov o aktivnostih vam razkrivamo tukaj; nordijska hoja ob morju, izleti v istrsko zaledje, plavanje v bazenu z morsko vodo ... Izola je manjše obmorsko mesto z bogato ribiško zgodovino, kjer lahko podoživite in okusite pristen Mediteran. 

Ob prenovi sob so gostom na razpolago družini prijazne storitve za različna doživetja otrok in oddih staršev. Na razpolago so otroški meniji, kotički, zunanja igrala in mini klubi.

Udobne in svetle sobe so zaradi možnosti dodatnih ležišč primerne tudi za družine. Sobe krasijo sproščujoči razgledi na morje ali obmorsko zelenje. 

Depandanse hotelskega naselja San Simon se nahajajo v zelenem parku, tik ob morju. Zaradi odlične, mirne lege in namestitev, so zelo priljubljene.