Počitnice v jeseni - jesen 2018, Portorož, Strunjan, Izola - Hoteli Bernardin
Jesen - čas za moder oddihPrepustite se modrini tudi jeseni.
overlay

Bernardin, Salinera & San Simon

Odpravimo se jeseni na morje, na moder oddih, kjer nas bo objela topla jesen z obsijanim modrim morjem.

Jesenske počitnice na slovenski Obali so modra odločitev, saj v mili mediteranski klimi vaše telo predihate na svežem morskem zraku. Prebudite se z odlično vodeno animacijo ali odkrivajte popoldanske barvite kotičke v mediteranski oazi zgolj s sprehodom ali s kolesom. Zvečer se prepustite jesenski lokalni kulinariki v kombinaciji s plesnimi večeri. V modro jesen, bomo stopili oktobra, s koncertom slovenske glasbene skupine Maaraye & The Jazzilious, nadaljevali z obiranjem kakijev, kostanjev, oljk in pokušino domačega oljčnega olja ter svežih moštov v sklopu Martinovanja, ki je tradicionalen slovenski praznik vina.

Še en moder razlog, zakaj na jesenske počitnice na morje: Od septembra do novembra poteka v Hotelih Bernardin nagradna igra, kjer se bo lahko prav vsak gost potegoval za čudovite nagrade, od petdnevnega do vikend oddiha za dve osebi, razvajanje v Paradise Spa, okušanje najboljše pizze v Piranu, celodnevno doživetje v Laguna Morskem parku in še ... preverite tukaj

Zakaj na jesenske počitnice v Portorož?

Občutimo morje tudi jeseni
Morski park Laguna Bernardin je največji bazenski kompleks na slovenski Obali, kjer lahko na več kot 1.000 m2 vodnih površin izbirate med različnimi stili bazenov, namenjenim zabavnim aktivnostim na vodi ali zgolj za plavanje in sproščanje. V bazenu v Paradise Spa pa lahko preko panoramskega razgleda občudujete sončni zahod.

Doživimo poletni utrip tudi jeseni
Dogajanje na vsakem koraku, koncert Maaraye v Grand Cafe, Istrski kolesarski maraton, Festival evropskega in mediteranskega filma, Tartinijeva tržnica ... nabor živahnih dogodkov za prav vsak okus. 

Re-aktiviraj se in predihaj telo jeseni
Izbirate lahko med naborom aktivnih telesnih dejavnosti na svežem morskem zraku, za jesenske počitnice nekoliko drugače. Nekaj namigov o aktivnostih vam razkrivamo tukaj; nordijska hoja ob modrini morja, kolesarske poti za vsakogar, odkrivanje istrskega zaledja ...

Jesenski oddih v Portorožu

Izbrani datumi med 17.10. in 26.10.2018

Hotel Vile Park
Polpenzion v dvoposteljni sobi
že za 38,00 € po osebi na dan

Zakaj na jesenske počitnice v Strunjan?

Napolnite se z modro energijo jeseni
V objemu narave, med zelenimi borovci tudi jeseni, se nahaja 12 energijskih točk. Energijski park Salinera leži v samem osrčju vedno zelenega resorta. Energijske točke pozitivno vplivajo na izboljšanje celovitega počutja posameznika. 

Razvajajte se v modri wellness ponudbi
Center dobrega počutja Syra ponuja terapevtske, sprostitvene in negovalne tretmaje za telo in obraz ... za popolno pripravo telesa na hladnejše zimsko obdobje. 

Modre aktivnosti v zeleni mediteranski oazi
Re-aktivirate se lahko s tekom, kolesom ali z nordijskimi palicami med mediteranskim zelenjem in razgledom na čisto modro morje in nebo.

Jesenski oddih v Strunjanu

Izbrani datumi med 17.10. in 26.10.2018

Hotel Salinera
Polpenzion v dvoposteljni sobi 4*
že za 59,00 € po osebi na dan

Zakaj na jesenske počitnice v Izolo?

Sadovi z morja tudi jeseni
Izola je manjše obmorsko mesto z bogato ribiško zgodovino, kjer lahko okusite pristen Mediteran v vsakem letnem času. Obiščite lokalne kulinarične praznike; Martinovanje, praznik kostanja v Dragonji, obiranje oljk ... 

Moder zaliv neskončnega poletja
V San Simonu najdete košček poletja in miru za preporod misli, duha in telesa na vsakem koraku, saj razgibana okolica ponuja mnogo poti za modra doživetja.

Sprostitev je modra odločitev
Milo podnebje skozi vse leto vabi v sproščujoče nedrje centra Wellness & Spa Mirta, kjer se lahko še posebej razvajate v bogatem naboru suhih in mokrih savn ter ostalih detox programih. 

Jesenski oddih v Izoli

Izbrani datumi med 17.10. in 26.10.2018

Hotel Haliaetum/dep. Mirta
Polpenzion v komfortni dvoposteljni sobi
že za 46,00 € po osebi na dan
Depandanse Korala, Perla, Palma in Sirena
Polpenzion v dvoposteljni sobi
že za 33,00 € po osebi na dan

Nagradna igra - Čas za Re-Connect

Osvoji eno izmed privlačnih nagrad; 

  • 5-dnevno bivanje, 
  • vikend oddih, 
  • wellness razvajanje za dva 
  • in še mnogo več …