Kamp Lucija Portorož - Hoteli Bernardin
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Kamp Lucija ***

Avtokamp Lucija leži na polotoku Seča v Portorožu. Odlikujeta ga lega in površina v izmeri šestih hektarjev s kapaciteto do 1000 gostov. Je sodobno opremljen kamp z lastno trgovino.

Kamp Lucija je s svojo ponudbo primeren za družine z otroki in za goste, ki prihajajo v kamp z avtodomi in šotori. Na novo je urejen predel s 45 prostori, namenjenimi predvsem lastnikom oziroma uporabnikom avtodomov.

Prostori so opremljeni s priključkom za elektriko in vodo, v neposredni bližini pa je urejena oskrbovalna postaja za avtodome.

Skupno kamp obsega 370 parcel, od tega je 204 opremljenih tudi z vodo. V sanitarijah je urejena previjalnica za dojenčke. Lastnikom domačih živali je na voljo tudi zunanji tuš za kopanje njihovih ljubljenčkov.

Kamp ponuja raznovrstne aktivnosti, kot so: brezžični internet, otroško igrišče s peskovnikom, gugalnico in toboganom. Poleg tega se v neposredni bližini nahajajo tenis igrišča, igrišče za mini golf, odbojko, košarko, rokomet in nogomet. V poletni sezoni lahko obiskovalci uživajo v morskih radostih na urejenem in varovanem kopališču z enostavnim dostopom v morje, primerno za vse generacije. Na urejenem delu kopališča hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Urnik - recepcija:
Kamp je trenutno zaprtRezervacijo lahko naredite prek spleta ali nam pišete na camp.lucija@sava.si. 

Lokacija

Sava Turizem, d. d.
Kamp Lucija ***
Seča 204
6320 Portorož
05 690 6000
GPS koordinate
E 13° 36' 2"
N 45° 30' 7"