Namestitve v San Simonu, Izola - Hoteli Bernardin
overlay
Show menu

San Simon Resort

Hotelsko naselje San Simon v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem zelenju, v neokrnjenem kotičku slovenske obale, na kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetium iz rimskih časov. V malem mestu z bogato zgodovino in zanimivo arhitekturo.

Več o destinaciji Izola >>

Hotel Haliaetum ****

Hotel Haliaetum ****

San Simon resort je prenovljen. S prenovo hotela Haliaetum z notranjim bazenom smo dvignili udobje in kakovost bivanja. Prenovljeni hotel Haliaetum je prve goste sprejel že konec marca 2019. Poleg namestitvenega dela se je delno prenovila tudi glavna restavracija San Simon. Popolna prenova gostinskega lokala Bistro, tik ob morju in tobogan bo v celoti zaključena do konca aprila 2019. 

Hotel Mirta ****

Hotel Mirta ****

Hotel Mirta z bujnim mediteranskim parkom v mirni okolici je idealna izbira za udoben in sproščujoč oddih. Hotel Mirta služi kot depandansa z recepcijo v sosednjem hotelu Haliaetum, kjer sta gostom na voljo tudi bazen z ogrevano morsko vodo in fitness center.  V depandansi Mirta se nahaja Wellness & Spa Mirta, kjer se sprostite v izbrani paleti savn in tradicionalnih spa tretmajih.
Depandanse San Simon ***

Depandanse San Simon ***

Depandanse Palma, Korala, Perla *** in Park ** ter prenovljena Depadansa Sirena (superior) so del San Simon Resorta in se nahajajo poleg hotelske plaže v Izoli. V resortu lahko uporabljate vse storitve, vključno z wellnessom in z notranjim bazenom z morsko vodo, fitnes ter restavracijo s pogledom na morje. V okolici so športni objekti, ki vključujejo mini golf, odbojko na mivki in  teniška igrišča. V San Simon resortu sta tudi otroško igrišče in mini klub za najmlajše.