Depandanse San Simon***, Izola - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Depandanse San Simon ***

Depandanse hotelskega naselja San Simon se nahajajo v prelepem parku in so kot nalašč za družine z otroki, ki se bodo zagotovo najbolj razveselili velike plaže s tobogani in zabavne animacije.

Depandanse Palma, Korala, Sirena, Perla *** in Park ** so del  San Simon Resorta in se nahajajo v bližini plaže v Izoli. Obdane so z mediteranskim parkom. Uporabljate lahko vse storitve v resortu, vključno z wellnessom in z notranjim bazenom z morsko vodo, fitnes ter restavracijo s pogledom na morje. V okolici so športni objekti, ki vključujejo mini golf, odbojko na mivki in  teniška igrišča. V San Simon resortu sta tudi otroško igrišče in mini klub za najmlajše. 

V vsaki depandansi je 26 dvoposteljnih sob. Vse sobe tuš/WC, fen‚ klima (samo v 3*), direktni telefon, satelitsko televizijo, delno z balkoni ter na morsko stran. V sobah brez balkon je možnost enega ali dveh dodatnih ležišč (pograd).

Posebnosti depandans

Penzionska prehrana je organizirana v glavni restavraciji. Pogled na Izolo je prav iz restavracije San Simon najlepši. V vseh letnih časih in vseh urah dneva. Tu vam nudimo pester izbor raznolikih jedi, bogastvo mediteranskih okusov. Recepcija za vse depandase se nahaja v Hotelu Haliaetum. V hotelu je tudi bazen z ogrevano morsko vodo, ki je na voljo za vse goste San Simon Resorta. 

Aktivnosti in rekreacija

V San Simon Resortu je organiziran bogat animacijski program za odrasle in otroke. V juliju in avgustu na plaži in v času šolskih počitnic v hotelu. Na hotelski plaži, ki se nahaja v naravnem zalivu so igrišča za odbojko na mivki, velik vodni tobogan, trampolin za otroke, izposoja manjših plovil‚ peskovnik z igrali za otroke. 

Plaža San Simon

Plaža v San Simonu leži v bujnem sredozemskem zelenju, v bližini starega rimskega pristanišča, katerega mozaiki so pod vodno gladino vidni še danes. Sama plaža je primerna tudi za manjše otroke saj je v zalivu peščena s položnim pristopom v morje. Del plaže se nahaja v akacijevem gozdičku z naravno senco, zelo primernem za družine z manjšimi otroci.
Bazen z morsko vodo: v Hotelu Haliaetum
Fitness: v Hotelu Haliaetum
Mini klub
Plaža
Berzplačno parkirišče
Brezplačen brezžičini internet: v Hotelu Haliaetum
Wellness center: v Hotelu Mirta
Hišni ljubljenčki: proti doplačilu
Varstvo otrok: proti doplačilu
Klimatizirani prostori
Prijava v hotel po 14:00 Odjava iz hotela do 10:00

Lokacija

San Simon Resort
Depandanse San Simon
Morova 6a
6310 Izola
05 660 31 00
GPS koordinate
E 13° 38' 45"
N 45° 31' 51"

O destinaciji

Staro mediteransko mestece Izola se naslanja na jugozahodno obalo Tržaškega zaliva, kjer se pristna tradicija ribištva in vinarstva, mistični sledovi preteklosti ter prijaznost domačinov stapljajo v nepozaben mozaik doživetij. Temperamentni utrip mesta in romantični značaj kar vabita v svoje naročje, zato pravijo, da Izole ne pozabiš nikoli.

Več o destinaciji Izola >>

Sobe in apartmaji

Standardna dvoposteljna soba z ločenima posteljama

Soba nudi: Tuš, sušilec za lase, klimatsko napravo, telefon, SAT TV.

Dimenzije sobe: 22 m2
Dimenzije postelje: 2 ločena ležišča 90 x 200 cm

Družinska troposteljna soba (2 Odrasla + 1 Otrok)

Ponudba v sobi: telefon, Sat-Tv, kopalnica s tuš kabino, fen, klima

Velikost sobe: 24 m2
Velikost postelje: 1 zakonska postelja + pograd (ležišče 90 x 200)

Družinska soba (2 Odrasla + 2 Otroka)

Ponudba v sobi: telefon, Sat-Tv, kopalnica s tuš kabino, fen, klima

Velikost sobe: 24 m2
Velikost postelje: 1 zakonska postelja + pograd (ležišče 90 x 200)

Posebna ponudba