Hotel Haliaetum/dep. Mirta****, Izola - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Hotel Haliaetum/dep. Mirta ****

Depandansa Mirta je obdana z mediteranskim parkom in ponuja wellness center, kjer si lahko privoščite različne lepotne tretmaje in masaže. V sosednjem hotelu Haliaetum je na voljo bazen z morsko vodo , fitnes ter restavracija s pogledom na morje. V okolici so športni objekti, ki vključujejo odbojko na mivki in teniška igrišča. V San Simon resortu sta tudi otroško igrišče in mini klub za najmlajše. Gostje lahko vozila brezplačno parkirajo na hotelskem parkirišču.

Hotel Haliaetum razpolaga z 48 dvoposteljnimi sobami z možnostjo dodatnega ležišča, 4 enoposteljnimi sobami in suito. Gostom so na voljo sobe s tušem in wc-jem, sušilcem za lase, balkonom, klimo, direktno telefonsko linijo, satelitsko televizijo, mini barom.

V hotelu najdemo še fitness studio, frizerski salon, 2 seminarska prostora in notranji bazen z ogrevano morsko vodo. Bazen lahko koristijo vsi gostje San Simon resorta.

V depandansi Mirta je na voljo 43 dvoposteljnih sob z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč in  Junior suita. Vse sobe imajo tuš/wc, sušilnik za lase, balkon, klimo, direktni telefon, satelitsko televizijo, minibar, sef, in delnim pogledom na morje. Za popolno sprostitev je poskrbljeno v wellnessu & Spa Mirta, kjer se lahko naši gostje  do neskončnosti predajajo wellness užitkom.

Računalniški kotiček se nahaja v Hotelu Haliaetum, Brezplačna WiFi internetna povezava je na voljo v Hotelu Haliaetum, depandansi Mirta, Restavraciji San Simon in na območju plaže.

Wellness & Spa Mirta

V depandansi Mirta se nahaja še Wellness & SPA center z zeliščno savno, suho finsko savno, infrardečo savno, rimsko parno kopeljo, mokro jamo, tepidarijem, whirlpoolom ter bogato ponudbo sprostilnih masažnih programov, terapevtsko-zdravilnih storitev ter drugih oblik sproščanja, regeneracije in oblikovanja telesa.

Posebnosti hotelov

Recepcija za obe namestitvi se nahaja v Hotelu Haliaetum. Zajtrk in večerjo gostje koristijo v restavraciji nasproti. Iz hotelov je neposreden dostop na hotelsko plažo. Na plaži je v poletnih mesecih odprt bar s široko ponudbo osvežilnih pijač. Hotela sta oddaljena od centra Izole le 15 minut peš.

Pri nas poskrbimo tudi za organizacijo večjih pogostitev, kot so poroka, sprejemi, plesne in glasbene prireditve in podobno.

Družinam prijazna hotela

Hotel Haliaetum in depandansa Mirta sta družinam prijazna hotela. V San Simon Resortu je organiziran bogat animacijski program za odrasle in otroke. V juliju in avgustu na plaži in v času šolskih počitnic v hotelu. Sama plaža je primerna tudi za manjše otroke saj je v zalivu peščena s položnim pristopom v morje. Del plaže se nahaja v akacijevem gozdičku z naravno senco, zelo primernem za družine z manjšimi otroci. Ležalniki in senčniki so proti doplačilu.

Bazen z morsko vodo: v Hotelu Haliaetum
Fitness: v Hotelu Haliaetum
Mini klub
Plaža
Berzplačno parkirišče
Brezplačen brezžičini internet
Wellness center: v dep.Mirta
Lokalna kulinarika
Hišni ljubljenčki: proti doplačilu v Hotelu Haliaetum
Varstvo otrok: proti doplačilu
Klimatizirani prostori
Prijava v hotel po 14:00 Odjava iz hotela do 10:00

Lokacija

San Simon Resort
Hotel Haliaetum/dep. Mirta
Morova 6a
6310 Izola
05 660 31 00
GPS koordinate
E 13° 38' 57"
N 45° 31' 51"

O destinaciji

Staro mediteransko mestece Izola se naslanja na jugozahodno obalo Tržaškega zaliva, kjer se pristna tradicija ribištva in vinarstva, mistični sledovi preteklosti ter prijaznost domačinov stapljajo v nepozaben mozaik doživetij. Temperamentni utrip mesta in romantični značaj kar vabita v svoje naročje, zato pravijo, da Izole ne pozabiš nikoli.

Več o destinaciji Izola >>

Sobe in apartmaji

Komfortna dvoposteljna soba z ločenima posteljama

Ponudba v sobi: balkon, telefon, SAT-TV, kopalnica s tuš kabino, fen, klima, minibar, sef.

Velikost sobe: 25 m2
Velikost postelje: 1 zakonska postelja ali z ločenimi ležišči 90 x 200 cm

Družinska troposteljna soba (2 Odrasla + 1 Otrok)

Ponudba v sobi: balkon, telefon, SAT-TV, kopalnica s tuš kabino, fen, klima, minibar, sef.

Velikost sobe: 31 m2
Velikost postelje: 1 zakonska postelja + raztegljiv kavč

Družinska soba (2 Odrasla + 2 Otroka)

Ponudba v sobi: balkon, telefon, SAT-TV, kopalnica s tuš kabino, fen, klima, minibar, sef.

Velikost sobe: 35 m2
Velikost postelje: 1 zakonska postelja + raztegljiv kavč

Suita Belavista

Ponudba v sobi: balkon, telefon, SAT-TV, kopalnica s tuš kabino, fen, klima, minibar, sef.

Velikost sobe: 56 m2
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 180 x 200 cm

Posebna ponudba