Wellness & Spa Mirta, San Simon Resort, Izola - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Wellness & Spa Mirta

Smo odprti in vas vabimo, da nas obiščete. Za rezervacije nudimo možnost brezplačne odpovedi in premik termina v roku ter 100 % brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje covid-19 (v primeru zaprtja kapacitet, bolezni ali karantene). Uvedli smo obsežen sklop higienskozaščitnih ukrepov Higienski Standard Plus. Pred obiskom/rezervacijo pa preverite tudi morebitne spremembe v ponudbi.  

Veselimo se srečanja z vami. Vaša Sava Hotels & Resorts

Popolna sprostitev, vsakokrat ko si to zaželite, v vsakem trenutku. Na podlagi izkušenj in v želji po sproščanju, negovanju telesa in obraza ter ne nazadnje razvajanju gostov. Wellness & Spa Mirta se nahaja v enem izmed najbolj prijetnih slovenskih obmorskih krajev – Izoli. Center dobrega počutja leži v bujnem sredozemskem zelenju, v bližini starega rimskega pristanišča, katerega mozaiki so pod vodno gladino vidni še danes. 

 Milo podnebje skozi vse leto vabi v sproščujoče nedrje centra Wellness & Spa Mirta. To je vaš zaliv miru za preporod misli, duha in telesa.

Lokacija in kontakt

Depandansa Mirta
Morova 6a
6310 Izola

Wellness & Spa Mirta

T: +386 (0) 5 660 34 00
E: wellness.mirta@h-bernardin.si

Odpiralni čas:

Wellness: zaprto

Bazen: 8.00 - 18.00; sreda 12.00 - 19.00

Savna: zaprto


Ponudba Wellness & Spa Mirta

Priporočamo

Mediteranski pozdrav

-       Piling telesa s soljo in mediteranskimi zelišči  20 min

Piling je začetni in osnovni del nege kože. Z njim odstranimo odmrle celice povrhnjice in tako kožo poživimo, poleg tega pa aktivnim sestavinam krem omogočamo globlje prodiranje. S tem koži vrnemo zdrav izgled in sijaj.

-       Sprostilna masaža z oljem mediteranskih zelišč 60 min

Z izbiro različnih eteričnih olj in tehniko masažnih prijemov telo sprostimo ter uravnotežimo duhovno stanje. Izbiro zeliščnega olja prepustimo stranki.

80 min: 56 €

 

Mini Day spa

  • 1 x vstop v savno 3 ure
  • 1 x Klasična švedska masaža 30 min

Cena: 36 €

 


Terapevtsko-zdravilni program

Obloga s solinskim blatom

Obloge so primerne za zdravljenje revmatičnih in kožnih obolenj, saj solinsko blato pospešuje izločanje odpadnih snovi in izboljšuje splošno odpornost telesa.

Že od 17 € naprej.

Darilni Boni

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje? Darilo, s katerim se bodo lahko razvajali v sproščujočem okolju in si privoščili nekaj dragocenih trenutkov samo zase? Da bi vam lahko kar najbolj ustregli, smo naše darilne bone pripravili tako, da lahko nanje vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe ali pa vrednost, ki omogoča prost izbor storitev ali kozmetičnih izdelkov za nego obraza in telesa. Nimate časa, da bi nas obiskali?

V tem primeru nam sporočite svoje želje in podatke na tel. št.+3865 6603400 ali na e-naslov Wellness.Mirta@bernardingroup.si in darilni bon vam bomo poslali po pošti.