Wellness & Spa Mirta, San Simon Resort, Izola - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Wellness & Spa Mirta

Popolna sprostitev, vsakokrat ko si to zaželite, v vsakem trenutku. Na podlagi izkušenj in v želji po sproščanju, negovanju telesa in obraza ter ne nazadnje razvajanju gostov. Wellness & Spa Mirta se nahaja v enem izmed najbolj prijetnih slovenskih obmorskih krajev – Izoli. Center dobrega počutja leži v bujnem sredozemskem zelenju, v bližini starega rimskega pristanišča, katerega mozaiki so pod vodno gladino vidni še danes. 

Milo podnebje skozi vse leto vabi v sproščujoč objem centra Wellness & Spa Mirta. To je vaš zaliv miru za preporod misli, duha in telesa.

Lokacija in kontakt

Depandansa Mirta
Morova 6a

6310 Izola

Wellness & Spa Mirta
T: +386 (0) 5 660 34 00
E:  wellness.mirta@sava.si

Odpiralni čas:
Od ponedeljka do sobote med 09:00 in 19:00 uro. Nedelje zaprto.

Ponudba Wellness & Spa Mirta

Darilni Boni

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje? Darilo, s katerim se bodo lahko razvajali v sproščujočem okolju in si privoščili nekaj dragocenih trenutkov samo zase? Da bi vam lahko kar najbolj ustregli, smo naše darilne bone pripravili tako, da lahko nanje vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe ali pa vrednost, ki omogoča prost izbor storitev ali kozmetičnih izdelkov za nego obraza in telesa. Nimate časa, da bi nas obiskali?

V tem primeru nam sporočite svoje želje in podatke na tel. št.+3865 6603400 ali na e-naslov wellness.mirta@sava.si in darilni bon vam bomo poslali po pošti.