Wellness & Spa Mirta, San Simon Resort, Izola - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Wellness & Spa Mirta

Popolna sprostitev, vsakokrat ko si to zaželite, v vsakem trenutku. Na podlagi izkušenj in v želji po sproščanju, negovanju telesa in obraza ter ne nazadnje razvajanju gostov. Wellness & Spa Mirta se nahaja v enem izmed najbolj prijetnih slovenskih obmorskih krajev – Izoli. Center dobrega počutja leži v bujnem sredozemskem zelenju, v bližini starega rimskega pristanišča, katerega mozaiki so pod vodno gladino vidni še danes. 

Milo podnebje skozi vse leto vabi v sproščujoč objem centra Wellness & Spa Mirta. To je vaš zaliv miru za preporod misli, duha in telesa.

Lokacija in kontakt

Depandansa Mirta
Morova 6a

6310 Izola

Wellness & Spa Mirta
T: +386 (0) 5 660 34 00
E:  wellness.mirta@sava.si

Odpiralni čas:
Od ponedeljka do sobote med 09:00 in 19:00 uro. Nedelje zaprto.

Ponudba Wellness & Spa Mirta

Dan odprtih vrat v Wellness & Spa Mirta

Lepo vabljeni na Dan odprtih vrat v Wellness & Spa Mirta z našo novo naravno kozmetično linijo Pevonia, ki bo v petek, 29.09.2023, med 10:00 in 19:00 uro.

Kaj vas čaka? BREZPLAČNO diagnosticiranje stanja kože in kratke, 20-minutne nege obraza in telesa po ugodnih cenah ter prijetno in poučno druženje ob kozarcu sadnega napitka!

Naročite se na svoj brezplačni termin za diagnosticiranje stanja kože ob katerem boste prejeli tudi nadaljnje usmeritve za pravilno uporabo kozmetike doma in ohranjanje vedno svežega videza! To pa še ni vse...Ob nakupu dveh ali več proizvodov vas bomo dodatno razvajali z gratis darilom Pevonia, ob naročilu na nego obraza pa vam podarimo kupon za popust za -10% popust.

Za rezervacije, informacije in naročilo termina lahko pokličete na +386 5 660 3400 ali nam pišete na wellness.mirta@sava.si

Darilni Boni

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje? Darilo, s katerim se bodo lahko razvajali v sproščujočem okolju in si privoščili nekaj dragocenih trenutkov samo zase? Da bi vam lahko kar najbolj ustregli, smo naše darilne bone pripravili tako, da lahko nanje vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe ali pa vrednost, ki omogoča prost izbor storitev ali kozmetičnih izdelkov za nego obraza in telesa. Nimate časa, da bi nas obiskali?

V tem primeru nam sporočite svoje želje in podatke na tel. št.+3865 6603400 ali na e-naslov Wellness.Mirta@bernardingroup.si in darilni bon vam bomo poslali po pošti.