Hišna ponudba Wellness & Spa Mirta - Hoteli Bernardin
Show menu

Hišna ponudba

Cenik storitev

Piling telesa s soljo in mediteranskimi zelišči 
Piling je začetni in osnovni del nege kože. Z njim odstranimo odmrle celice povrhnjice in tako kožo poživimo, poleg tega pa aktivnim sestavinam krem omogočamo globlje prodiranje. S tem koži vrnemo zdrav izgled in sijaj.

20 min: 25 EUR 


Piling telesa s soljo in savno
Po krajšem segrevanju v parni »rimski« kopeli je koža pripravljena, da jo z naravno solinsko soljo globinsko očistimo  odmrlih celic. 

40 min: 38 EUR 


Obloga s solinskim blatom  (delna/srednja/velika)
Obloge so primerne za zdravljenje revmatičnih in kožnih obolenj, saj solinsko blato pospešuje izločanje odpadnih snovi in izboljšuje splošno odpornost telesa.

30 min - delna: 17 EUR

30 min - srednja: 33 EUR

30 min - velika: 43 EUR 


Body wrap proti celulitu
V kožo intenzivno vtremo cimetovo ali cekropijino kremo, telo povijemo in s tem spodbudimo limfni sistem k izločanju strupov iz telesa.

60 min: 46 EUR 


Masaža proti celulitu
S posebno masažno tehniko masiramo predele telesa s celulitom (stegna, trebuh, zadnjica), s čimer pospešimo prekrvitev. Z nanosom posebne proticelulitne kreme pospešimo proces odpravljanja maščobe in izboljšamo prožnost kože.

30 min: 30 EUR 


Drenažna obloga
Pospeši izločanje zastale vode in toksinov iz podkožja, pospešuje mikrocirkulacijo ter izboljšuje tonus kože. Učinki maske so vidni že po prvi uporabi.

90 min: 68 EUR 


Vinski pomlajevalni program 
Sprostilni ritual za telo: s pilingom iz grozdnih pešk odstranimo odmrle celice in kožo pripravimo na masažo z grozdnim oljem, ki obnavlja celice in jo prijetno odišavi. Preparati vsebujejo izključno aktivne sestavine rastlinskega izvora. Po negi je koža gladka in negovana.

70 min: 75 EUR 


Medeno mlečni ritual
Razkošna pomlajevalna nega celega telesa vodi v nepozabno doživetje, ki združuje postopke pilinga, opojno dišečega razvajanja z masažo in masko. Uporabljajo se žlahtni in in unikatni plodovi narave: izvleček matičnega mlečka, karite maslo ter kokosovo olje. Nega nudi popolno obnovo mladostne svežine, energije in dobrega počutja. Še posebej primerna za suho, utrujeno in dehidrirano kožo. 

90 min: 68 EUR 


Presoterapija - aparaturna limfna drenaža 
S presoterapijo stimuliramo odtekanje limfne tekočine iz telesa in s tem izločanje »strupenih« snovi.

40 min: 25 EUR