Masaže Wellness & Spa Mirta - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Masaže - Wellness & Spa Mirta

SPROSTILNE MASAŽE

Masaža s toplimi zeliščnimi snopki 
S toplimi zeliščnimi obkladki in kombinacijo masažne tehnike blagodejno vplivamo na počutje, spodbujamo krvni obtok, sproščamo napete mišice in lajšamo bolečine v sklepih, ki so posledica revme, artritisa itn.

60 min: 55 EUR

90 min: 68 EUR


Sprostilna masaža z oljem mediteranskih zelišč
Z izbiro različnih eteričnih olj in  masažno tehniko telo sprostimo ter uravnovesimo duhovno stanje. Izbiro zeliščnega olja prepustimo stranki.
 

30 min: 28 EUR

60 min: 55 EUR

90 min: 68 EUR


Sprostilna masaža hrbta in glave
Masaža, ki se osredotoča na motorične dele hrbta in ramen, lajša napetost in bolečine. Skupaj z masažo glave je namenjena tudi sproščanju, saj pospešuje krvni obtok in odpravlja stres. Vaša življenjska moč bo ponovno dobila nov zagon.
 

40 min: 39 EUR


Havajska masaža Lomilomi
Tradicionalna havajska masaža ritmičnih tekočih gibov spominja na havajski ples hula. Ob posebni masažni tehniki z uporabo komolcev in podlakti je terapevt v konstantnem stiku s telesom. Masaža lajša stres in sprošča duha.
 

60 min: 57 EUR


Tajska masaža z oljem
Masaža celega telesa z uporabo tajskega masažnega olja in različnih masažnih tehnik (gnetenje mehkih tkiv celega telesa) globoko sprošča ter spodbuja ravnovesje duha in telesa. 
 

60 min: 57 EUR

90 min: 72 EURKLASIČNE MASAŽE

Klasična švedska masaža 
Z blažjimi in močnejšimi tehnikami glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja izboljšujemo delovanje krvnega in limfnega pretoka, odpravljamo bolečine v mišicah in sklepih ter pomirjujoče vplivamo na živčni sistem.

30 min: 28 EUR

40 min: 39 EUR

60 min: 55 EUR 


Ročna limfna drenaža
Limfna drenaža je manualna metoda stimuliranja limfnega sistema z izvajanjem počasnih ponavljajočih se gibov. S tem olajšamo in stimuliramo pretok limfne tekočine iz delov telesa, kjer ta zaradi določene patologije ali poškodbe zastaja in se kopiči.

20 min: 24 EUR

40 min: 39 EUR

70 min: 59 EUR


Športna masaža
Z intenzivnejšimi, a ne premočnimi,masažnimi gibi po celem telesu zagotavljamo sprostitev in lajšamo napetost razbolelih mišic po telesni vadbi. Prav tako služi pripravi in ohranjanju športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju morebitnih poškodb. Namen je vzpostaviti normalno in neboleče gibanje ter koordinacijo.

40 min: 45 EUR

60 min: 65 EUR


Masaža glave
Blagodejna masaža blaži stres, lajša glavobol in zagotavlja boljše počutje, saj odpravlja napetost v vratu in glavi ter sprošča predel dekolteja. Akupresurna masažna tehnika z dodatkom eteričnih olj poživi in obnovi lasišče ter okrepi lase vse do korenin.

20 min: 24 EUR


Klasična masaža z refleksno masažo stopal 
Z blažjimi in močnejšimi tehnikami glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja izboljšujemo krvni obtok. Odpravljamo bolečine v mišicah in sklepih ter pomirjujoče vplivamo na živčni sistem. Za zaključek refleksna masaža stopal.

90 min: 68 EUR


Delna masaža telesa (noge/roke/vrat) 
Delna masaža telesa sprošča napetost in lajša bolečine.

20 min: 24 EUR


Masaža za otroke (od 5 do 14 let) 
Masaža je namenjena otrokom od 5. do 14. leta starosti in se izvaja z naravnim sprostilnim oljem. Masaža sprošča mišice, zmanjšuje stres in raven stresnega hormona. Posledično krepi imunski sistem in ohranja zdravo telo. Po masaži so otroci sproščeni, umirjeni in boljše volje.

20 min: 24 EURENERGETSKE MASAŽE

Masaža s toplimi vulkanskimi kamni

S posebno masažno tehniko in toplimi vulkanskimi kamni pomagamo globlje segreti telo. Masaža poživlja krvni in limfni obtok in pozitivni pretok energije, pospešuje presnovo, blagodejno vpliva na mišice, zmanjšuje njihovo napetost ter sprosti bolečino. Celo telo napolni z novo energijo.

30 min: 28 EUR

60 min: 55 EUR

90 min: 68 EUR


Masaža Tui-na
Tui-na je stara kitajska masaža, ki temelji na principih tradicionalne kitajske medicine. Uporabljamo jo kot preventivo in tudi za sproščanje ter preprečevanje bolezni. S tui-na masažo odpravljamo energijske blokade in vzpostavljamo ravnovesje. Zelo je učinkovita pri bolečinah v sklepih in mišicah, pri zvinih, glavobolih, nespečnosti, sinusitisih, migrenah, menstrualnih težavah, mišičnih krčih, prebavnih motnjah, stresu ...

70 min: 68 EUR


Refleksna masaža stopal
Refleksno-conska masaža je posebna oblika masaže, pri kateri uporabljamo različne tehnike masaže in pritiskov na točno določena področja stopala za točno določen organ oz. del telesa. Z obdelavo refleksnih točk na stopalih vzpostavljamo uravnotežen pretok energije Qi skozi celo telo. Refleksna masaža stopal je tehnika naravnega zdravljenja in sproščanja psihofizičnega telesa, ki spodbuja krvni obtok in endokrine žleze

30 min: 28 EUR

60 min: 55 EUR

Cenik storitev