Nega obraza in dekolteja Wellness & Spa Mirta - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Nega obraza in dekolteja

Cenik storitev

Popolna osvežitev obraza Pevonia
Ne glede na stanje vaše kože vam ponujamo nego obraza, ki jo Vaša koža resnično potrebuje. Po pregledu kože se kozmetičarka odloči, katero specifično intenzivno nego najbolj potrebujete; glajenje, vlaženje, pomirjanje, hranjenje, proti rdečici ali za sijaj kože. Po negi bo vaša koža zasijala v vsej svoji veličini.

60 min: 75,00 EUR


Mladostna Rimljanka (naravna alternativa botoxa)

Escutox® je posebna mešanica izvlečka Hibiscusa Esculentus in oligosaharidov v patentni freeze-dried formuli. Z uporabo Pevonia ekskluzivne Escutox® formule in nanosom kaviarjeve kremne maske bo koža vidno pomlajena, izdatno nahranjena. Povečala se bo vlažnost in elastičnost kože. Za Escutox® lahko rečemo, da je naravna alternativa Botoxu.

55 min: 65,00 EUR


Osvežitev obraza Pevonia

Nega obraza z ampulami, ki kljubujejo staranju vaše kože. Iščete nego obraza z izrednimi takojšnjimi rezultati? Vprašajte kozmetičarko, kateri tretma z ampulami je idealen za vašo kožo. Po bogatem encimskem pilingu sledi ampula in maska z aktivnimi sestavinami glede na tip in stanje kože. Po negi bo koža sveža, sijoča in bogato nahranjena. (ampule: kolagen s kaviarjem, elastin s sirkom, vitamin C, propolis, aloe vera, vitaminski koncentrat)

60 min: 55,00 EUR


Aromaterapevtska sprostitvena nega obraza

Celostna aromaterapevtska obravnava prinaša veselje vsem, ki želijo z obraza izbrisati sledi hitrega tempa življenja. Nega obraza vključuje osnovno čiščenje, piling ter masažo obraza in dekolteja z aromatičnimi olji. Zaključi jo nanos blagodejne maske. Nega bo prebudila vse vaše čute in poživila vašo polt.

50 min: 40,00 EUR


Anti-stresna nega za oči proti zabuhlosti

Vaše oči lahko izdajo hiter življenjski slog, utrujenost in druge posledice stresnega vsakdanjika. Nega, obogatena z ginko bilobo, učinkovito zmanjšuje podočnjake, odpravlja sledi utrujenosti, poživi in osveži občutljiv predel okrog oči.

25 min: 30,00 EUR


Nega obraza cezarja Avgusta

Ustavite proces staranja z dokazano učinkovito nego, zasnovano posebej za potrebe moške kože. Kaviar s pomlajevalnim učinkom in obnovitveni Escutox® bosta vašo kožo oskrbela z izrednimi učinkovinami proti staranju. Za zdravo in mladostno moško kožo.

55 min: 70,00 EUR