Nega obraza in dekolteja Wellness & Spa Mirta - Hoteli Bernardin
Show menu

Nega obraza in dekolteja

Cenik storitev

Osvežilna nega obraza
Kožo na obrazu površinsko očistimo in s pilingom odstranimo nečistoče. Z masažo in ustrezno masko povrnemo obrazu svežino in mladost.

45 min: 40 EUR


Čiščenje obraza z masko
Kožo na obrazu površinsko očistimo in s pilingom odstranimo nečistočo. Z masažo in ustrezno masko obrazu povrnemo svežino in mladost. 

60 min: 47 EUR


Klasična nega obraza
S celovito nego obraza površinsko in globinsko očistimo kožo ter s pilingom odstranimo nečistočo. Z nanosom posebnih ampul ali kislin oz. zdravilnih preparatov zdravimo kožo. Z masažo in ustrezno masko obraza vratu in dekolteja povrnemo obrazu svežino in mladost.

60 min: 50 EUR

90 min: 70 EUR


Anti-age nega obraza z brusnicami
Aktivna nega je namenjena zreli koži po 30. letu, ki ji primanjkuje čvrstosti. Izvlečki plodov brusnice imajo anti-aging učinek: rezultat nege je obnovljen zaščitni sloj kože, hiter in dolgotrajen učinek napetosti in glajenja (botox učinek), polt je videti mlajša. Nega krepi vašo naravno lepoto. 

90 min: 80 EUR


Lifting nega obraza z zlatom 24 ka    
Razkošna nega obraza vsebuje delce zlata, ki pospešujejo komunikacijo med celicami kože. Visoka koncentracija izoflavonov stimulira proizvodnjo kolagena in elastina. Po negi koža zasije s pomlajenim videzom, opazno izboljšanim tonusom ter je na otip svilnato nežna in mehka.

60 min: 65 EUR


Vlažilna nega obraza
Kožo na obrazu površinsko očistimo, s pilingom odstranimo nečistoče, nego nadaljujemo z izdelki, namenjenimi globinskemu vlaženju in regeneraciji suhe in utrujene kože.

80 min: 65 EUR


Masaža obraza, vratu in dekolteja
Intenzivna masaža obraza, vratu in dekolteja izboljša prekrvitev kože in jo oskrbi s kisikom. Posebni masažni gibi povečujejo elastičnost kože, tvorbo kolagena in elastina ter zavirajo staranje.

20 min: 24 EUR


AHA kislinski premaz za obraz

25 min: 21 EURDODATKI K NEGI OBRAZA

Oblikovanje obrvi: 20 min: 10 EUR


Barvanje obrvi:   15 min: 8 EUR


Barvanje trepalnic:  20 min: 8 EUR