Nega rok in nog Wellness & Spa Mirta - Hoteli Bernardin

Nega rok in nog - Wellness & Spa Mirta

Cenik storitev

Osnovna manikira
Po krajši kopeli dlani lepo in pravilno oblikujemo nohte in uredimo obnohtno kožico. Z ustrezno kremo dlani in kožo nahranimo in navlažimo.

30 min: 20 EUR


Osnovna manikira s permanentnim lakom
Po krajši kopeli dlani lepo in pravilno oblikujemo nohte in uredimo obnohtno kožico. Z ustrezno kremo dlani in kožo nahranimo in navlažimo. Sledi nanos permanentnega laka.

60 min: 30 EUR


Spa manikira s pilingom, masažo in masko rok
Po krajši kopeli in temeljitem pilingu dlani lepo in pravilno oblikujemo nohte in uredimo obnohtno kožico. Z  ustrezno masko in sproščujočo masažo dlani sprostimo, kožo pa nahranimo in navlažimo.

45 min: 32 EUR


Osnovna pedikura
Po krajši kopeli stopal poskrbimo za lepo in pravilno oblikovane nohte. Odstranimo otrdelo kožo na stopalih in uredimo obnohtno kožico. Z nanosom ustrezne kreme so stopala sproščena in koža primerno navlažena.

45 min: 30 EUR


Osnovna pedikura s permanentnim lakom 
Po krajši kopeli stopal poskrbimo za lepo in pravilno oblikovane nohte. Odstranimo otrdelo kožo na stopalih in uredimo obnohtno kožico. Z nanosom ustrezne kreme so stopala sproščena in koža navlažena. Sledi nanos permanentnega laka.

70 min: 39 EUR


Spa pedikura s pilingom, masažo in masko nog
Po krajši kopeli in temeljitem pilingu stopal poskrbimo za lepo in pravilno oblikovane nohte. Odstranimo otrdelo kožo na stopalih in uredimo obnohtno kožico. Z nanosom ustrezne kreme in sproščujočo masažo stopal, ki poživlja krvni obtok, stopala sprostimo in kožo primerno navlažimo.

60 min: 43 EUR


Lakiranje nohtov s permanentnim lakom 

40 min: 20 EUR


Odstranjevanje permanentnega laka 

30 min: 9 EURDODATEK K PEDIKURI 

Odstranjevanje otiščanca, kurjega očesa ali vraščenega nohta 

10 min: 5 EUR


Lakiranje nohtov - klasično  

 

10 min: 7 EUR