St. Bernardin Resort, Portorož - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

St. Bernardin resort - Portorož

St. Bernardin resort se nahaja tik ob morju, ob priljubljeni sprehajalni poti med Portorožem in Piranom. Gostje lahko izbirajo med prestižnim Grand Hotelom Bernardin*****, Hotelom Histrion**** in Hotelom Vile Park***. Hoteli imajo urejene plaže, zunanje in notranje bazene, centre dobrega počutja, marino, več restavracij in barov, kongresni center.

Več o destinaciji Portorož >>

Namestitve v Portorožu

Grand Hotel Bernardin *****

Grand Hotel Bernardin *****

Prestižni Grand Hotel Bernardin se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran. Ponuja vrhunski wellness center dobrega počutja Paradise Spa s savnami in z različnimi masažami ter notranji bazen z ogrevano morsko vodo. Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje. Hotel ima poleg hotelske plaže še razkošno zasebno plažo proti doplačilu.


Hotel Histrion ****

Hotel Histrion ****

Hotel Histrion se nahaja v hotelskem naselju St. Bernardin ob sprehajalni poti med Piranom in Portorožem. Gostje imajo iz hotela neposreden dostop v Morski vodni park Termaris in Wellness Benedicta.

Hotel Vile Park ***

Hotel Vile Park ***

Hotel Vile Park, del  hotelskega naselja St. Bernardin med Piranom in Portorožem, povezuje 5 vil z 216 sobami - Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada in Vila Nimfa. Izbirate lahko tudi med 21 apartmaji Vile Barka. Vile povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem.
Hotel Vile Park*** - Premium

Hotel Vile Park*** - Premium

Sobe Hotela Vile Park Premium se nahajajo v Vili Galeji v sklopu Hotela Vile Park, le korak do morja. Hotel ponuja zasebno plažo, zunanji bazen in dostop v notranje bazene Hotela Histrion. Zgrajen je ob  ruševinah zvonika cerkve Sv. Bernardina, del sob očara z balkonom s katerega se odpira pogled na zaliv, del pa s terasami s pogledom na mediteransko rastje. Poleg popolne prenove 66 sob, smo osvežili tudi fasado, inštalacije, streho, balkone in podhod, ki vodi na ploščad cerkvice Sv. Bernardina. Prenovljene sobe Hotela Vile Park Premium pripovedujejo zgodbo o sivki, s prenovo pa so postale del trajnostnega družinskega produkta Istriana, ki vam na vsakem koraku, tako v sobah, kot tudi v kulinariki in mediteransko obarvani wellness ponudbi, omogoča doživetje pristne istrske zgodbe. V sklopu hotela najdete tudi, otroška igrala ter animacijski program za najmlajše. 

Apartmaji Vila Barka ***

Apartmaji Vila Barka ***

Apartmaji Vila Barka z 25 apartmaji, so del hotelskega naselja St. Bernardin v sklopu Hotela Vile Park med Piranom in Portorožem, ki povezuje 5 vil z 216 sobami. Vile povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem.