Apartmaji Vila Barka ***, Portorož - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Apartmaji Vila Barka ***

Apartmaji Vila Barka so primerni za družine, nahajajo se v hotelskem kompleksu St. Bernardin. Vsi apartmaji so klimatizirani in vključujejo balkon s pogledom na morje ali zunanji bazen.Zasebna plaža in majhna marina sta oddaljeni le nekaj korakov v neposredni bližini Hotela Vile Park in Histrion. V neposredni bližini se nahajajo otroška igrala ter mini club.
Kmalu odpiramo in vas vabimo, da nas obiščete. Uvedli smo obsežen sklop higienskozaščitnih ukrepov Higienski Standard Plus. Pred obiskom/rezervacijo pa preverite tudi morebitne spremembe v ponudbi

Bodimo spet skupaj. Oddih je doma blizu doma! 
Vaša Sava Hotels & Resorts
Apartmaji Vila Barka z 25 apartmaji, so del hotelskega naselja St. Bernardin v sklopu Hotela Vile Park med Piranom in Portorožem, ki povezuje 5 vil z 216 sobami. Vile povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem. Vsi apartmaji so klimatizirani in vključujejo balkon ter opremljneno kuhinjo z jedilnico. Zasebna plaža, majhna marina, otroška igrala ter mini club so oddaljenji le nekaj korakov stran. Wi-Fi internetna povezava je možna v apartmajih brezplačno. Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

Posebnosti apartmajev

Zajtrk in večerja za apartmaje Vila Barka sta v Hotelu Histrion, od koder je tudi neposreden dostop v morski park Laguna Bernardin in Wellness Laguna. Pri bazenu je tudi bar s široko ponudbo osvežilnih pijač.

Apartmaji Vila Barka so odprti odprt v poletni sezoni, od aprila do oktobra. Prijava ob prihodu je na recepciji Hotela Vile Park.

Morski park Laguna Bernardin

Morski park Laguna Bernardin v Portorožu je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski Obali. Del več kot 1.000 m2 vodnih površin v okviru hotelskega naselja St. Bernardin je namenjen gostom, ki si želite oddiha v miru, del pa zabavnim aktivnostim na vodi. 

Plaža

Plaža je odprta v poletni sezoni. Na plažo lahko dostopajo brezplačno gostje Hotela Histrion, Hotela Vile Park in apartmajev Vila Barka. Ležalniki in senčniki so proti doplačilu. Pri bazenu je hotelski bar s široko ponudbo osvežilnih pijač ter na novo postavljena igrala za otroke.  
Vodni park: V Hotelu Histrion
Vstop v casino: V Hotelu Histrion
Mini klub
Plaža
Berzplačno parkirišče
Brezplačen brezžičini internet
Wellness center: V Hotelu Histrion
Lokalna kulinarika
Varstvo otrok: proti doplačilu
Klimatizirani prostori
Zunanji bazen
Prijava v hotel po 14.00 Odjava iz hotela do 10.00

Lokacija

St. Bernardin Resort
Hotel Vile Park
Obala 2
6320 Portorož
05 695 30 00
GPS koordinate
E 13° 34' 26"
N 45° 30' 55"

O destinaciji

Portorož in Piran nudita obiskovalcem avtentično kulturno raznolikost. Piran ponuja fascinantno zgodovino skupaj z navdihujočo sodobnostjo.

Več o destinaciji >>

Sobe in apartmaji

Standardni družinski apartma (2 odrasla + 2 otroka) z balkonom in pogledom na morje

Samostojni in udobni apartmaji, delno s pogledom na morje in delno s pogledom na nakupovalno ulico. 

Ponudba v apartmajih: spalnica, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kuhinja, kabelska televizija, telefon, kopalnica s tušem, sušilec za lase, klimatska naprava, balkon.

Velikost apartmajev: 39 m2
Velikost postelj: 1 zakonska postelja 160 x 210 cm in 1 raztegljiv kavč ali dodatno ležišče 100 x 200 cm