Grand hotel Bernardin ***** , Portorož - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Grand Hotel Bernardin

Prestižni Grand hotel Bernardin se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran. Ponuja vrhunski wellness center dobrega počutja Paradise Spa s savnami in z različnimi masažami ter notranji bazen z ogrevano morsko vodo. Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje. Hotel ima razkošno zasebno plažo.

Grand Hotel Bernardin razpolaga z 241 sodobno opremljenimi sobami z balkonom in pogledom na morje, od tega je 10 razkošno opremljenih executive suit, 9 delux sob in 7 mini suit. V njem so še bazen z ogrevano morsko vodo, center dobrega počutja Paradise Spa, restavraciji Pečina in Sunset, Grand Café in Cocktail Lounge s klavirjem ter pokrita terasa. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno.Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

Največji kongresni center v Sloveniji

V Grand Hotelu Bernardin se nahaja največji kongresni center v Sloveniji. Primeren je za organizacijo najrazličnejših dogodkov na enem najlepših delov slovenske obale. Največja dvorana, Europa, sprejme do 1100 udeležencev.  Večnamenska zasnova kongresnega centra Bernardin omogoča organizacijo različnih prireditev: kongresov, seminarjev, delavnic, različnih predstavitev, tiskovnih konferenc in poslovnih srečanj, pa tudi banketov, modnih revij in svečanih večerij.

Organizacija porok

V Grand Hotelu Bernardin na izjemni lokaciji tik ob obali mladoporočencem pomagamo organizirati nepozabno poroko po njihovih željah.

Nadstandardna plaža

Na plaži Grand Hotela Bernardin s poletjem obogatimo ponudbo s programom Perfect Summer Club. Poseben nabor storitev je namenjen vsem tistim, ki se želijo še dodatno razvajati in uživati z nadstandardnimi plažnimi storitvami v objemu sončnih dni.

Polnilna postaja za električne avtomobile

Gostom in drugim uporabnikom električnih vozil ponujamo možnost polnjenja avtomobilov vseh uveljavljenih znamk na polnilni postaji z zmogljivostjo 22 kW. Postajo smo vgradili tik ob vhodu v hotel in omogoča hkratno polnjenje dveh električnih vozil.
Bazen z morsko vodo
Vodni park: v Hotelu Histrion
Vstop v casino: v Hotelu Histrion
Fitness
Mini klub
Plaža
Berzplačno parkirišče
Brezplačen brezžičini internet
Wellness center
Lokalna kulinarika
Kongresni center
Hišni ljubljenčki: proti doplačilu
Varstvo otrok: proti doplačilu
Klimatizirani prostori
Zunanji bazen: plaža Hotela Vile Park
Prijava v hotel po 14:00 Odjava iz hotela do 11:00

Lokacija

St. Bernardin Resort
Grand Hotel Bernardin
Obala 2
6320 Portorož
GPS koordinate
E 13° 34' 9"
N 45° 31' 1"

O destinaciji

Portorož in Piran nudita obiskovalcem avtentično kulturno raznolikost. Piran ponuja fascinantno zgodovino skupaj z navdihujočo sodobnostjo.

Več o destinaciji >>

Sobe in apartmaji

Dvoposteljna soba s pogledom na morje

Dvoposteljna soba s pogledom na morje

Ponudba v sobi: balkon, SAT TV, radio, telefon, brezžični internet, pisalna miza, mini bar, klimatska naprava, kopalnica – tuš ali kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba.

Velikost sobe in kopalnice  26 m2
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 180 x 200 cm ali 2 ločeni postelji 100 x 200 cm.

Dvoposteljna soba Superior s pogledom na morje

Dvoposteljna soba Superior s pogledom na morje in balkonom.

Ponudba v sobi: balkon, SAT TV, radio, telefon, brezžični internet, pisalna miza, mini bar, klimatska naprava, kopalnica – tuš ali kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba. 

Velikost sobe: 37 m2 
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 200 x 210 cm

Enoposteljna soba s pogledom na morje

Enoposteljna soba s pogledom na morje in balkonom.

Ponudba v sobi: balkon, SAT TV, radio, telefon, brezžični internet, pisalna miza, mini bar, klimatska naprava, kopalnica – tuš ali kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba.

Velikost sobe: 26 m2 
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 180 x 200 cm

Apartma Executive s pogledom na morje

Apartma Executive s pogledom na morje in balkonom.

Ponudba v apartmaju:  spalnica, predprostor, dnevni prostor, balkon,  sef, pisalna miza, mini bar, SAT TV, radio, telefon, kabelski internet, kopalnica z masažno kadjo, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba.

Velikost sobe: 73 m2 
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 200 x 200 cm, 1 x raztegljiv kavč

Posebna ponudba