Grand hotel Bernardin ***** , Portorož - Hoteli Bernardin
Rezerviraj svojo namestitev!

Grand Hotel Bernardin

Prestižni Grand hotel Bernardin se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran. Ponuja vrhunski wellness center dobrega počutja Paradise Spa s savnami in z različnimi masažami ter notranji bazen z ogrevano morsko vodo. Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje. Hotel ima razkošno zasebno plažo.

Grand Hotel Bernardin razpolaga z 241 sodobno opremljenimi sobami z balkonom in pogledom na morje, od tega je 10 razkošno opremljenih executive suit, 9 delux sob in 7 mini suit. V njem so še bazen z ogrevano morsko vodo, center dobrega počutja Paradise Spa, restavraciji Pečina in Sunset, Grand Café in Cocktail Lounge s klavirjem ter pokrita terasa. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno.Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

Največji kongresni center v Sloveniji

V Grand Hotelu Bernardin se nahaja največji kongresni center v Sloveniji. Primeren je za organizacijo najrazličnejših dogodkov na enem najlepših delov slovenske obale. Največja dvorana, Europa, sprejme do 1100 udeležencev.  Večnamenska zasnova kongresnega centra Bernardin omogoča organizacijo različnih prireditev: kongresov, seminarjev, delavnic, različnih predstavitev, tiskovnih konferenc in poslovnih srečanj, pa tudi banketov, modnih revij in svečanih večerij.

Organizacija porok

V Grand Hotelu Bernardin na izjemni lokaciji tik ob obali mladoporočencem pomagamo organizirati nepozabno poroko po njihovih željah.

Nadstandardna plaža

Na plaži Grand Hotela Bernardin s poletjem obogatimo ponudbo s programom Perfect Summer Club. Poseben nabor storitev je namenjen vsem tistim, ki se želijo še dodatno razvajati in uživati z nadstandardnimi plažnimi storitvami v objemu sončnih dni.

Polnilna postaja za električne avtomobile

Gostom in drugim uporabnikom električnih vozil ponujamo možnost polnjenja avtomobilov vseh uveljavljenih znamk na polnilni postaji z zmogljivostjo 22 kW. Postajo smo vgradili tik ob vhodu v hotel in omogoča hkratno polnjenje dveh električnih vozil.
Bazen z morsko vodo
Vodni park: v Hotelu Histrion
Vstop v casino: v Hotelu Histrion
Fitness
Mini klub
Plaža
Berzplačno parkirišče
Brezplačen brezžičini internet
Wellness center
Lokalna kulinarika
Kongresni center
Hišni ljubljenčki: proti doplačilu
Varstvo otrok: proti doplačilu
Klimatizirani prostori
Zunanji bazen: plaža Hotela Vile Park
Prijava v hotel po 14:00 Odjava iz hotela do 11:00

Lokacija

St. Bernardin Resort
Grand Hotel Bernardin
Obala 2
6320 Portorož
GPS koordinate
E 13° 34' 9"
N 45° 31' 1"

O destinaciji

Portorož in Piran nudita obiskovalcem avtentično kulturno raznolikost. Piran ponuja fascinantno zgodovino skupaj z navdihujočo sodobnostjo.

Več o destinaciji >>

Sobe in apartmaji

Dvoposteljna soba s pogledom na morje

Dvoposteljna soba s pogledom na morje

Ponudba v sobi: balkon, SAT TV, radio, telefon, brezžični internet, pisalna miza, mini bar, klimatska naprava, kopalnica – tuš ali kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba.

Velikost sobe in kopalnice  26 m2
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 180 x 200 cm ali 2 ločeni postelji 100 x 200 cm.

Dvoposteljna soba Superior s pogledom na morje

Dvoposteljna soba Superior s pogledom na morje in balkonom.

Ponudba v sobi: balkon, SAT TV, radio, telefon, brezžični internet, pisalna miza, mini bar, klimatska naprava, kopalnica – tuš ali kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba. 

Velikost sobe: 37 m2 
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 200 x 210 cm

Enoposteljna soba s pogledom na morje

Enoposteljna soba s pogledom na morje in balkonom.

Ponudba v sobi: balkon, SAT TV, radio, telefon, brezžični internet, pisalna miza, mini bar, klimatska naprava, kopalnica – tuš ali kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba.

Velikost sobe: 26 m2 
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 180 x 200 cm

Apartma Executive s pogledom na morje

Apartma Executive s pogledom na morje in balkonom.

Ponudba v apartmaju:  spalnica, predprostor, dnevni prostor, balkon,  sef, pisalna miza, mini bar, SAT TV, radio, telefon, kabelski internet, kopalnica z masažno kadjo, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba.

Velikost sobe: 73 m2 
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 200 x 200 cm, 1 x raztegljiv kavč

Posebna ponudba