Masaže Paradise Spa Portorož - Hoteli Bernardin
Show menu

Masaže

V wellness centru Paradise Spa nudimo kot posebnost štiriročno masažo Paradise, ki vas popelje naravnost v raj. Na voljo so tudi tradicionalna tajska Sa-wuan masaža, tajska aroma masaža z limfno drenažo, refleksna masaža dlani in stopal, tajska masaža z zeliščnimi snopki, havajska Lomilomi Nui masaža, indijska masaža, hot stone masaža, aroma masaža Mediteranea ali Ponklay, švedska masaža in športna masaža.

Cenik storitev

Štiriročna masaža
Izjemno doživetje štiriročne masaže s kombinacijo različnih masažnih tehnik ter uporabo eteričnih olj. Masaža s svojimi zdravilnimi učinki pripomore k izboljšanju splošnega počutja in zdravja, sinhroni gibi obeh terapevtov pa užitke razvajanja dodatno okrepijo.

50 min: 97 EUR

80 min: 117 EURTradicionalna tajska masaža Sa-wuan
Suha masaža s pritiski prstov, skupaj z nežnim raztezanjem izboljšuje vitalnost ter blaži napetost. Izboljšuje krvni obtok in usklajuje telesno energijo. Terapevti uporabljajo posebne tehnike, ki so bile v preteklosti namenjene le članom tajske kraljeve družine.

 

60 min: 68 EUR

90 min: 81 EURThai aroma masaža telesa z limfno drenažo
Posebna masažna tehnika z eteričnim oljem vzdolž limfnega žilnega sistema spodbuja razstrupljanje telesa, hkrati pa zmanjšuje zadrževanje vode ter pospešuje krvni obtok. Masaža je nadvse učinkovita pri odpravljanju celulita ter oteklih in težkih nog.

60 min: 65 EUR

90 min: 78 EUR


Refleksna masaža stopal
Masažna tehnika s pritiski na določene točke dlani in stopala spodbuja naravni proces zdravljenja in sprošča napetost. Obenem poskrbi za uravnoteženje telesa, zmanjšuje stres in izboljšuje krvni obtok. Občutek v stopalih je lahkoten, saj masaža lajša bolečine.

40 min: 49 EUR

60 min: 65 EUR


Tajska masaža z zeliščnimi snopki
Segreti zeliščni snopki v kombinaciji z masažo blagodejno vplivajo na počutje posameznika. Spodbujajo krvni obtok, sproščajo napete mišice in lajšajo bolečine v sklepih, ki so lahko posledica revme ali artritisa.

40 min: 49 EUR

60 min: 65 EURLomilomi Nui masaža   
Tradicionalna havajska masaža ritmičnih tekočih gibov spominja na havajski ples hula. Terapevt je ob posebni masažni tehniki z uporabo komolcev in podlakti v stalnem stiku s telesom. Masaža lajša stres in sprošča duha.

60 min: 65 EUR

90 min: 78 EURIndijska masaža lasišča, vratu in dekolteja
Blagodejna masaža blaži stres, lajša glavobol in zagotavlja boljše počutje, saj odpravlja napetost v vratu in glavi ter sprošča predel dekolteja. Akupresurna masažna tehnika z dodatkom eteričnih olj poživi in obnovi lasišče ter okrepi lase vse do korenin.

30 min: 33 EURProtistresna masaža hrbta in ramen
Masaža s pritiskom, osredotočenim na motorične dele hrbta in ramen, lajša bolečine in napetost. Masaža je namenjena sproščanju, saj odpravlja stres in pospešuje krvni obtok. Občutili boste nov zagon in življenjsko moč.

30 min: 33 EURAroma masaža Ponklay ali Mediteranea    
Masaža celega telesa z uporabo mešanice eteričnih olj in različnih masažnih tehnik globoko sprošča ter spodbuja ravnotežje duha in telesa. Izbira eteričnega olja je odvisna od posameznikovih potreb in želja ter njegovega značaja.

40 min: 49 EUR

60 min: 65 EUR

90 min: 78 EUR Hot stone masaža    
Pri masaži se kot pripomoček uporabljajo topli vulkanski kamni različnih velikosti. Toplota kamnov z dodatkom eteričnih olj pripomore k popolni sprostitvi telesa, ustvarja občutek topline in pospešuje krvni obtok.

30 min: 34 EUR

60 min: 65 EURŠvedska masaža
Masaža celega telesa vključuje blage in močnejše tehnike glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja. Njeni učinki so telesne in duševne narave: izboljšuje delovanje krvnega in limfnega obtoka, odpravlja bolečine v mišicah in sklepih ter vpliva na živčni sistem.

40 min: 49 EUR

60 min: 65 EURŠportna masaža
Masaža se izvaja po celem telesu, predvsem na hrbtenici, vratu, ramenih in stegnih, ki so dodatno izpostavljeni stresu in napetosti. Zagotavlja sprostitev in lajša napetost razbolelih mišic po telesni vadbi. Intenzivnost pritiska je odvisna od želja posameznika.

40 min: 50 EUR

60 min: 66 EURProticelulitna masaža    
Proticelulitna masaža zajema različne masažne  tehnike, ki v kombinaciji s proticelulitnim oljem spodbujajo izločanje odpadnih snovi iz telesa, izboljšajo mikrocirkulacijo ter pomagajo odpraviti celulit.

40 min: 49 EUR

60 min: 66 EURMasaža za nosečnice
Masaža za nosečnice se izvaja z mandljevim oljem, ki kožo nahrani in navlaži. Masaža lajša bolečine in sprošča napetost v telesu. 

30 min: 34 EUR

45 min: 52 EURDelna masaža telesa (roke, noge)
Delna masaža telesa sprošča napetost in lajša bolečine.

20 min: 27 EUR