Plaže in bazeni Grand hotel Bernardin, Portorož - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Plaže in bazeni - Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin - bazen

V wellness centru Paradise Spa v Grand Hotelu Bernardin boste doživeli popolni oddih, se sprostili in si nabrali novih moči. Najbolj privlačen del centra je bazen z nepozabnim pogledom na Piranski zaliv in odprto morje. Sproščanje v bazenu je odličen zaključek rajske izkušnje v Paradise Spa Portorož.

Grand Hotel Bernardin - plaža

Grand Hotel Bernardin v Portorožu je idealen kraj za popoln oddih na slovenski obali. Obdan je z mirnim, zelenim okoljem in se ponaša s čudovito plažo tik ob morju. Na plaži Grand Hotela Bernardin smo ponudbo v poletni sezoni obogatili s programom Marine Summer Club. Poseben nabor storitev je namenjen vsem tistim, ki se želijo še dodatno razvajati in uživati v nadstandardnih plažnih storitvah v objemu sončnih dni.

Morski vodni park Termaris

V prenovljenem bazenskem kompleksu z morsko vodo – Morski vodni park Termaris, ki je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali,  vas na 2400 m2 površin 12 mesecev v letu čakajo plavalni, sprostitveni in otroški bazeni z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na slovensko morje. Morski vodni park Termaris se nahaja znotraj Hotela Histrion in je v poletni sezoni s teraso povezan s plažo ob morju.


Hotel Histrion in Hotel Vile Park – plaža in zunanji bazen

Plaža in zunanji bazen Hotel Vile Park sta v neposredni bližini Hotela Vile Park in Hotela Histrion. Na novo prenovljen bazen Hotel Vile Park vključuje plavalni bazen in atraktivna otroška igrala z vodnimi efekti. Na voljo so tudi ležalniki in senčniki. Pred bazenom, ob morju, se nahaja tudi plaža z ležalniki in senčniki. Ob bazenu in plaži se nahaja bar s široko ponudbo osvežilnih pijač. V bazen in na plažo lahko dostopajo brezplačno gostje Hotela Histrion, Hotela Vile Park, Apartmajev Barka in Grand Hotela Bernardin.