Plaže in bazeni Grand hotel Bernardin, Portorož - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Plaže in bazeni - Grand Hotel Bernardin

Grand hotel Bernardin - bazen

Vrata rajskega wellness centra Paradise Spa so gostom Grand hotela Bernardin odprta vsak dan od 9. do 21. ure. V njem boste doživeli popolni oddih, se sprostili in si nabrali novih moči. Najbolj privlačen del centra je bazen z nepozabnim pogledom na Piranski zaliv in odprto morje. Sproščanje v bazenu je odličen zaključek rajske izkušnje v Paradise Spa Portorož.

Grand hotel Bernardin - plaža

Grand hotel Bernardin v Portorožu je idealen kraj za popoln oddih na slovenski obali. Obdan je z mirnim, zelenim okoljem in se ponaša s čudovito plažo tik ob morju. Na plaži Grand hotela Bernardin smo ponudbo v poletni sezoni obogatili s programom Perfect Summer Club. Poseben nabor storitev je namenjen vsem tistim, ki se želijo še dodatno razvajati in uživati v nadstandardnih plažnih storitvah v objemu sončnih dni.

Morski park Laguna Bernardin

Laguna Bernardin, ki se nahaja znotraj Hotela Histrion, je v poletni sezoni s teraso povezana s plažo ob morju. Gostje imajo iz hotela neposreden dostop v morski park Laguna Bernardin, Wellness Histrion in Casino Bernardin. 

Morski park Laguna Bernardin v Portorožu je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali. Del več kot 1.000 m2 vodnih površin v okviru hotelskega naselja St. Bernardin je namenjen gostom, ki si želite oddiha v miru, del pa zabavnim aktivnostim na vodi. 

Hotel Histrion in Vile Park - plaža

Plaža in bazeni Bernardin Resorta so v neposredni bližini Hotela Vile Park. Vile Park povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem. Pri bazenu je hotelski bar s široko ponudbo osvežilnih pijač in na novo postavljena igrala za otroke. Plaža in bazeni so odprti v poletni sezoni. Na plažo lahko brezplačno dostopajo gostje Hotela Histrion, Hotela Vile Park, Apartmajev Barka in Grand hotela Bernardin.