Restavracije in bari Grand hotel, Portorož - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Restavracije in bari - Grand Hotel Bernardin

Restavracija Pečina

V istem nadstropju vas vabimo v ekskluzivno restavracijo s francoskim pridihom Pečina. Restavracija slovi po odlični mediteranski kuhinji s francoskim poudarkom in širokem izboru vrhunskih vin.

Restavracija Sunset

V 10. nadstropju Grand Hotela Bernardin se za vse ljubitelje izvirnih mediteranskih jedi nahaja restavracija Sunset. Ob pokušanju odlično pripravljenih jedi boste lahko uživali in se sprostili v čudovitem pogledu na morje.

Pokrita terasa Grand Garden

Pokrita terasa Grand Garden v Grand Hotelu Bernardin prav tako ponuja čudovit razgled na Piranski zaliv in ob spremljavi sončnih žarkov in šumenju morja blagodejno vpliva na počutje in sprostitev ob dobri popoldanski kavi, vrhunskem vinu ali drugih osvežilnih napitkih. Profesionalni barmani pripravljajo odlične koktajle. Na terasi lahko organizirate cocktail party. To pa še ni vse. Kuharski mojstri pripravijo specialitete za vašo zabavo ali sprejem. Terasa je tudi sanjska lokacija za pogostitev poroke. Našim torticam, krostatam, sezonskim solatam in drugim majhnim užitkom se ne boste mogli upreti.

Grand Café in bar Piano

V Grand Caféju in baru Piano v Grand Hotelu Bernardin lahko gostje uživajo ob edinstvenem razgledu na Piranski zaliv. V objemu sonca ali romantičnih večerov sta ob spremljavi klavirskih melodij idealna za sprostitev in kramljanje ob kavi ali koktajlu.Caffe Istriana

V lobiju Hotela Histrion lahko v Caféju Istriana poklepetate ob jutranji kavi, popoldanskem čaju ali kozarčku izbrane pijače, ob lepem vremenu pa si to lahko privoščite na mirni terasi s pogledom na Marino Bernardin.

Tropic bar

Na plaži Grand Hotela Bernardin se lahko osvežite v sproščenem vzdušju Tropic bara. Postrežemo vam s pestro izbiro koktajlov in drugih žganih pijač, ponujamo pa tudi tramezzine, sveže sendviče in okusne sladice.