Restavracije in bari Hotela Historion, Portorož - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Restavracije in bari - St.Bernardin Resort

Restavracija Barka

Na terasi restavracije Barka, le korak do morja, se lahko razvajate z morskimi specialitetami, izvirnimi sezonskimi jedmi, ki so dopolnjene z lokalnimi sestavinami (Enjoy local). Za ljubitelje okusnega mesa pripravljamo bogat izbor iz žara ter mesne specialitete. Poleg prefinjenih okusov, vam ponujamo še bogat izbor vrhunskih vin. Vabljeni na kulinarično izkušnjo, na harmonijo okusov v Laguno Bernardin.

Večerja pod zvezdami: sproščeno, poučno ... nepozabno!

V sodelovanju z spletnim mestom Ovinu.si smo spravili pod streho nepozabno večerjo v restavraciji Barka, St. Bernardin Resort, na kateri smo poleg vrhunskih jedi chefa Aleša Grašiča pokušali in razpravljali o vinih iz žlahtnih vinskih kleti.

Preberite si več o dogodku_>>

Restavracija Pristan

Gostje hotela si jutranji zajtrk privoščijo v glavni restavraciji, ki se nahaja v prvem nadstropju hotela. Raznovrstna hrana in bogat samopostrežni zajtrk sta posebej namenjena tudi kolesarjem, saj se Hotel Histrion ponaša tudi z nazivom kolesarjem prijazen hotel. 

Obveščamo vas, da je urnik večerje v hotelski restavraciji organiziran v dveh sklopih in sicer od 18:30-19:30 in 19:30-21:00. 

Vljudno vas prosimo, da se urniku v času bivanja prilagodite. 

Restavracija Taverna Mediteran

V pritličju hotela je restavracija Taverna Mediteran, ki slovi po okusnih italijanskih jedeh, pripravljenih po izvirnih receptih, še posebej po jedeh z žara. Navdušila vas bo bogata izbira pic in testenin, s katerimi vam bomo postregli v zimskem vrtu ali na terasi z razgledom na morje.

Mesečeva restavracija

V prenovljeni Mesečevi restavraciji boste uživali v pogledu na rdeče ožarjeno nebo ob sončnem zahodu, poslušali pomirjajoče šumenje morja ter preizkušali dobrote, ki jih pripravljajo naši kuharski mojstri. 

Bar na plaži Hotela Vile Park

V vročih dneh si lahko privoščite različne napitke, hitro hrano, sladoled ter uživate ob pogledu na morje. Nahaja se na hotelski plaži in je sezonskega značaja. 

Batana Piran

Batana, ena najstarejših picerij v Sloveniji, se nahaja ob vstopu na Tartinijev trg. V osrčju najlepšega mesta Slovenije vas bo pričakalo nasmejano osebje in vam postreglo s široko ponudbo pic, katerih recept je enak že več kot 40 let. Čudovit pogled na mandrač je neizbežen.