Restavracije in bari Hotela Historion, Portorož - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Restavracije in bari - St.Bernardin Resort

Restavracija Pristan

Gostje hotela si jutranji zajtrk privoščijo v glavni restavraciji, ki se nahaja v prvem nadstropju hotela. Raznovrstna hrana in bogat samopostrežni zajtrk sta posebej namenjena tudi kolesarjem, saj se Hotel Histrion ponaša tudi z nazivom kolesarjem prijazen hotel. 

Restavracija Taverna Mediteran

V pritličju hotela je restavracija Taverna Mediteran, ki slovi po okusnih italijanskih jedeh, pripravljenih po izvirnih receptih, še posebej po jedeh z žara. Navdušila vas bo bogata izbira pic in testenin, s katerimi vam bomo postregli v zimskem vrtu ali na terasi z razgledom na morje.

Mesečeva restavracija

V prenovljeni Mesečevi restavraciji boste uživali v pogledu na rdeče ožarjeno nebo ob sončnem zahodu, poslušali pomirjajoče šumenje morja ter preizkušali dobrote, ki jih pripravljajo naši kuharski mojstri. 

Caffe Istriana

V lobiju Hotela Histrion lahko v Caféju Istriana poklepetate ob jutranji kavi, popoldanskem čaju ali kozarčku izbrane pijače, ob lepem vremenu pa si to lahko privoščite na mirni terasi s pogledom na Marino Bernardin.

Restavracija Arkade

Prenovljena restavracija Arkade je namenjena gostom Hotela Vile Park za uživanje v zajtrku in večerji ob najlepših razgledih na slovensko morje.

Bar na plaži Hotela Vile Park

V vročih dneh si lahko privoščite različne napitke, hitro hrano, sladoled ter uživate ob pogledu na morje. Nahaja se na hotelski plaži in je sezonskega značaja. 

Batana Piran

Batana, ena najstarejših picerij v Sloveniji, se nahaja ob vstopu na Tartinijev trg. V osrčju najlepšega mesta Slovenije vas bo pričakalo nasmejano osebje in vam postreglo s široko ponudbo pic, katerih recept je enak že več kot 40 let. Čudovit pogled na mandrač je neizbežen.