Masaže Wellness Laguna - Hoteli Bernardin

Masaže - Wellness Laguna

V Wellnessu Laguna nudimo kot posebnost sprostilno masažo. Z izbiro različnih eteričnih olj in masažno tehniko telo sprostimo ter uravnovesimo stanje duha. Na voljo so še masaža s toplimi zeliščnimi snopki, klasična švedska masaža, detox masaža s slanico, ročna limfna drenaža, športna masaža, antistres masaža, masaža s toplimi vulkanskimi kamni in druge. 

Cenik storitev

Najini trenutki razvajanja

ONA: masaža celega telesa z vrtničnim oljem, 

ON: masaža celega telesa z oljem za sprostitev,

40 min/ 39,00€ 35,10 € / osebo (gospa dobi darilo presenečenja)     


Sprostilna masaža
Z izbiro različnih eteričnih olj in masažno tehniko telo sprostimo ter uravnovesimo stanje duha. Izbiro eteričnega olja prepustimo stranki.

30 min: 28 EUR

60 min: 55 EUR

90 min: 68 EUR


Masaža s toplimi zeliščnimi snopki
S toplimi zeliščnimi obkladki in kombinacijo masažne tehnike blagodejno vplivamo na počutje, spodbujamo krvni obtok, sproščamo mišice in lajšamo bolečine v sklepih, ki so posledica revme, artritisa itn.

60 min: 55 EUR

90 min: 68 EUR


Klasična švedska masaža
Z blažjimi in močnejšimi tehnikami glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja izboljšujemo delovanje krvnega in limfnega pretoka, odpravljamo bolečine v mišicah in sklepih ter pomirjujoče vplivamo na živčni sistem.

30 min: 28 EUR

40 min: 39 EUR

60 min: 55 EUR


Detox masaža s slanico 
Slanico rahlo poškropimo po telesu in jo vtremo v kožo. Z naravno slanico iz sečoveljskih solin podarimo koži mineralne snovi in vitamine. Na koncu celo telo zmasiramo z naravnim olivnim oljem, ki mu dodamo eterična olja, ki pospešijo izločanje toksinov iz telesa. 

40 min: 40 EUR

60 min: 60 EUR


Ročna limfna drenaža
Z ročno metodo izvajamo počasne ponavljajoče se gibe. S tem olajšamo in stimuliramo pretok limfne tekočine iz delov telesa, kjer ta zaradi določene patologije ali poškodbe zastaja in se kopiči.

20 min: 28 EUR

40 min: 40 EUR

70 min: 59 EUR


Športna masaža
Z intenzivnejšimi, a ne premočnimi masažnimi gibi po celem telesu zagotavljamo sprostitev in lajšamo napetost razbolelih mišic po telesni vadbi.

40 min: 40 EUR

60 min: 56 EUR


Masaža glave
Blagodejna masaža blaži stres, lajša glavobol in zagotavlja boljše počutje, saj odpravlja napetost v vratu in glavi ter sprošča predel dekolteja. Akupresurna masažna tehnika z dodatkom eteričnih olj poživi in obnovi lasišče ter okrepi lase vse do korenin.

20 min: 24 EUR


Masaža obraza, vratu in dekolteja
Intenzivna masaža obraza, vratu in dekolteja izboljša prekrvitev kože in jo oskrbi s kisikom. Posebni masažni gibi povečujejo elastičnost kože ter tvorbo kolagena in elastina, s čimer zavirajo staranje.

30 min: 28 EUR


Klasična masaža z refleksno masažo stopal
Z blažjimi in močnejšimi tehnikami glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja izboljšujemo delovanje krvnega in limfnega pretoka. Odpravljamo bolečine v mišicah, sklepih ter pomirjujoče vplivamo na živčni sistem. Za zaključek refleksna masaža stopal.

90 min: 68 EUR


Delna masaža telesa (noge/roke/vrat)
Delna masaža telesa sprošča napetost in lajša bolečine.

20 min: 24 EUR


Antistres masaža (hrbet, obraz in dekolte) 
S to metodo, ki predstavlja spoj terapevtske in relax masaže, zmanjšamo napetost zgornjega dela telesa in omogočimo globoko sprostitev.

40 min: 39 EUR


Masaža s toplimi vulkanskimi kamni

S posebno masažno tehniko in toplimi vulkanskimi kamni pomagamo globje segreti telo. Prijetne arome in energijsko polni kamni sprostijo telo in duha.

30 min: 28 EUR

60 min: 55 EUR

90 min: 68 EUR


Refleksna masaža stopal
S pritiski na določene točke na stopalih uravnovesimo energijski pretok in s tem sproščamo napetost. Obenem poskrbimo za uravnoteženje telesa, zmanjšujemo stres in izboljšujemo krvni obtok.

30 min: 28 EUR

50 min: 50 EUR


Protibolečinska terapija MAGNETOTERAPIJA
Z aparatom vzpostavimo energijsko ravnovesje, pospešimo celjenje, sprostimo mišice in zmanjšamo bolečine.

5 min: 8 EUR

15 min: 15 EUR

25 min: 20 EUR