Nega rok in nog Wellness Laguna - Hoteli Bernardin

Nega rok in nog - Wellness Laguna

Cenik storitev

Osnovna manikira
Po krajši kopeli dlani lepo in pravilno oblikujemo nohte in uredimo obnohtno kožico. Z ustrezno kremo dlani in kožo nahranimo in navlažimo.

30 min: 20 EUR

Osnovna manikira s permanentnim lakom
Po krajši kopeli dlani lepo in pravilno oblikujemo nohte in uredimo obnohtno kožico. Z ustrezno kremo dlani in kožo nahranimo in navlažimo. Sledi nanos permanentnega laka.

60 min: 30 EUR

Spa manikira s pilingom, masažo in parafinskimi oblogami
Po krajši kopeli in temeljitem pilingu dlani lepo in pravilno oblikujemo nohte in uredimo obnohtno kožico. Z ustrezno masko in sproščujočo masažo dlani sprostimo, kožo pa nahranimo in navlažimo.

45 min: 32 EUR

Osnovna pedikura
Po krajši kopeli stopal poskrbimo za lepo in pravilno oblikovane nohte. Odstranimo otrdelo kožo na stopalih in uredimo obnohtno kožico. Z nanosom ustrezne kreme so stopala sproščena in koža navlažena.

40 min: 30 EUR

Osnovna pedikura s permanentnim lakom
Po krajši kopeli stopal poskrbimo za lepo in pravilno oblikovane nohte. Odstranimo otrdelo kožo na stopalih in uredimo obnohtno kožico. Z nanosom ustrezne kreme so stopala sproščena in koža navlažena.  Sledi nanos permanentnega laka.

70 min: 39 EUR

Spa pedikura s pilingom, masažo in masko nog
Po krajši kopeli in temeljitem pilingu stopal poskrbimo za lepo in pravilno oblikovane nohte. Odstranimo otrdelo kožo na stopalih in uredimo obnohtno kožico. Z nanosom ustrezne kreme in sproščujočo masažo stopal, ki poživlja krvni obtok, stopala sprostimo in kožo navlažimo.

60 min: 43 EUR

Pedikura in refleksna masaža stopal
Po krajši kopeli stopal odstranimo otrdelo kožo na stopalih in uredimo obnohtno kožico. Sledi refleksna masaža stopal. S pritiski določenih točk na stopalih uravnovešamo energijski pretok in s tem sproščamo napetost.

90 min: 63 EUR

DODATEK K PEDIKURI
Odstranjevanje otiščanca, kurjega očesa ali vraščenega nohta.

15 min: 7 EUR